Катинар за колело.

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Катинар за колело.

Мнениеот the_biker98 » Вто Авг 30, 2011 9:10 pm

Кой е катинара с най-добро съотношение цена-качество ?
Don't worry, be happy!
Аватар
the_biker98

Рейтинг: 1200

Re: Катинар за колело.

Мнениеот gasUNDbremse » Вто Авг 30, 2011 11:15 pm

Здрасти надявам се това,което ще постна да не ти звучи като ненужно или просто ей така написано.
Първото,което ми дойде като видях въпроса беше да ти копирам линк към ето тази тема.http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=12245
В нея са дискутирани качествата на доста предпазни средства,било то заключвалки или разни номера,които недай си боже ще забавят евентуална кражба със няколко минутки.Конкретен пример като здравина ми се върти в главата тези модели които са като подкова,т.н. U locks или такива със "прешлени" ...
Има винаги две страни на медала,на тези здравите пък и на почти всички слабото им място се оказва ключалката.
Отговори си на въпроса,колко дълго заключващо ще ти трябва,къде ще го заключваш ако това въобще смяташ да го правиш,дали искаш да със себе си на мъкнеш кила арматурно желязо и т.н. ???
Разгледай в сайтовете какво предлагат като продукти и ценови клас и ще намериш това,което търсиш.
Поздрави :agree:
цитат от Тема за Любими байк фрази :
" неправилно посадено дърво ... "
:D :D :D :D :D
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=31428#p341465
Аватар
gasUNDbremse

Рейтинг: 1375

Мнениеот petzi » Сря Авг 31, 2011 6:18 am

gasUNDbremse написа:.....на тези здравите пък и на почти всички слабото им място се оказва ключалката.....
:agree:

Това от личен опит ли е ?
petzi

Рейтинг: 1220

Мнениеот the_biker98 » Сря Авг 31, 2011 1:09 pm

Това, което прочетох до тук излиза, че трябва да го завържа с титаниев катинар. :D
Don't worry, be happy!
Аватар
the_biker98

Мнениеот Madnesst » Сря Авг 31, 2011 7:16 pm

the_biker98 написа:Това, което прочетох до тук излиза, че трябва да го завържа с титаниев катинар. :D

Ще ти дам едно предложение , отиди в най - близката веломания( защото разбрах че са получили нови модели ) и виж какви катинари предлагат , аз си купих доста едър ланец(модела беше Rhino) , до сега не съм имал проблеми и беше на цена малко под 20лв . Все пак имай в предвид че няма такова нещо което да не може да се разбие и да се скъса . Предназначението на тези неща е да показват по някъкъв начин , че нямаш работа при нещото което си заключил .
Приятелите са като циците ..Някой са големи .. други малки .. Някой са истински .. Други са фалшиви :)
Аватар
Madnesst

Рейтинг: 1232

Мнениеот the_biker98 » Сря Авг 31, 2011 10:37 pm

Понеже се придвижвам с колелото си до училище (далече е) и за това ми трябва, катинар които да забави неговото разбиване. Аз съм на втория етаж а колелото се вижда от прозореца, такаче ми трябва време да слезна и да :uzi: някой хора.
Don't worry, be happy!
Аватар
the_biker98

Мнениеот Madnesst » Чет Сеп 01, 2011 12:27 am

the_biker98 написа:Понеже се придвижвам с колелото си до училище (далече е) и за това ми трябва, катинар които да забави неговото разбиване. Аз съм на втория етаж а колелото се вижда от прозореца, такаче ми трябва време да слезна и да :uzi: някой хора.

То и аз имам такова намерение , ама като се сетя че малките гаменчета в даскало ще ми спадат гумите всяко междучасие , някак си се отказвам . Иначе ето го мойто заключвало http://screambikes.eu/bg/zakliuchvashti ... 1-206.html
вярно тежи 2 тона ама поне ми пази малко сигурно :agree:
Приятелите са като циците ..Някой са големи .. други малки .. Някой са истински .. Други са фалшиви :)
Аватар
Madnesst

Рейтинг: 1232

Мнениеот cholla » Чет Сеп 01, 2011 4:02 am

На твое място бих поразпитал поддръжката или чистачите да ми предоставят малко терен за кончето, някъде из сградата. Ключалки и т.п. нема смисъл наплюе ли го някой, пиши го бегало.
cholla

Рейтинг: 2000

Мнениеот the_biker98 » Чет Сеп 01, 2011 12:31 pm

А тези със прешлена по-читави ли са от към рязане спрямо другите с гумен маркуч ?
Don't worry, be happy!
Аватар
the_biker98

Назад към Общ форум