:: Кой иска да се снима?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

:: Кой иска да се снима?

Мнениеот Magnifico » Сря Окт 19, 2011 12:45 pm

Здравейте,
направих тази снимка преди известно време.

Изображение

Снимах в гората, и по едно време ми направи впечатление, че доста често минават хора с колела покрай мен. Направих си една постановка със светкавица и започнах да чакам следващия колоездач, за да го заснема.
Минаха няколко души, докато направя търсения от мен кадър.

Регистрирах се тук, с надеждата да се свържа с хора, които ще са съгласни да се срещнем и да направим подобни кадри.

Ето на кратко какво търся: професионално екипиран колоездач, моторист и прочие ездач, склонен да отдели от времето си, за да направим малко хубави снимки. От мен фотографията, от него/нея "позирането" Ще снимаме движение, подобни кадри на горния

А какво предлагам: от 3 години се занимавам с фотография, печелил съм награди от десетки конкурси и съм участвал в също толкова изложи. На този адрес можете да разгледате мои снимки. След като заснемем кадрите, ще получите най-добрите от тях, обработени и готови да се §хвалите с тях :liplick:

Намирам се в София.
Който иска може да се свърже с мен тук или да пише мeйл на marin3[at]mail.bg. Ще се радвам, ако прикачите своя снимка.

:beer:
Magnifico

Рейтинг: 1220

Re: :: Кой иска да се снима?

Мнениеот dob111 » Сря Окт 19, 2011 2:25 pm

Разгледах снимките ти от линка. Много хубави, с идеология са и извън клишето. Разнообразни. В този форум има сериозни и талантливи хора в най различни области, в това число и изкушени от фотографията. Ще намериш и модели. Само внимавай да не се заразиш с вело-мания, че е много прихватливо! ;)
Поздрави!
Аватар
dob111

Рейтинг: 1900

Мнениеот Magnifico » Сря Окт 19, 2011 7:09 pm

Дано, за сега срамежливо само прочитат темата :)
Magnifico

Мнениеот blizzard » Чет Окт 20, 2011 12:44 am

хаха, направо взех да се срамувам :D Не стига че ми грееше ликът толкова време на моста на НДК, сега и (пак) тука :D
То да бях някакъв карач, айде, ама...
Аватар
blizzard

Рейтинг: 1835

Мнениеот Magnifico » Чет Окт 20, 2011 9:50 am

blizzard написа:хаха, направо взех да се срамувам :D Не стига че ми грееше ликът толкова време на моста на НДК, сега и (пак) тука :D
То да бях някакъв карач, айде, ама...

blizzard, теб ли съм снимал :) Знаех си, че така ще се засечем с тази тема :beer:
Magnifico

Назад към Общ форум