Шини Про Лайт дабъл и спирачки Шимано(неизвестен модел)?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Шини Про Лайт дабъл и спирачки Шимано(неизвестен модел)?

Мнениеот nonkapo » Нед Яну 04, 2015 11:51 am

Продават ми този комплект шини заедно с хидравлични спирачки. Не са указани моделите а аз не съм специалист да преценя. Какво можете да кажете гледайки снимките? За какъв модел става дума и струва ли според вас този комплект 400 лева? Благодаря.

http://dubai.dubizzle.com/classified/sp ... 0%3D&pos=2
Не се гаси туй що не гасне
Аватар
nonkapo

Рейтинг: 1360

Re: Шини Про Лайт дабъл и спирачки Шимано(неизвестен модел)?

Мнениеот marsa » Нед Яну 04, 2015 1:04 pm

Спирачките са Shimano BR-M355 - много евтина хидравлика:
http://www.bike24.com/p287803.html
Цената като нови я виждаш.

Колелата поне аз не съм ги чувал, вероятно са някакъв локален бранд, който е познат като име само на местна почва. Такива колела също като спирачките ще са начален клас без някакви особени качества - просто компоненти, които вършат работа. Не казвам, че непременно са лоши, вероятно са достатъчно здрави за начално каране и доста тежки в сравнение с по-скъпи варианти.

Цената зависи до някъде и от цялостният пазар пр теб (доколкото разбирам не си в Европа), но ако тези неща се продават тук, цената им е завишена около двойно да кажем. Спирачките виждаш колко струват в Европейски магазин, а за такъв комплект колела нормалната пазарна цена втора ръка е от порядъка на 100лв за чифта.
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Рейтинг: 2000

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти