Хай байкъри, имам 2-3 въпроса относно Драг Ц1 Тийм Едишън 2014 - за градско по павета,чакъл,друсане,бордюри, за изкачване на туристически пътеки в планината и за спускания без каскади, скоци и други екстремни работи от скали или рампи...

Първо - Сега курбелът е само един 32 или 38 ли е, не мога да разбера?
Второ - Струва ми се много тежка предавка за да изкачвам и много малка за да поддържам скорост в града - повечето са с 3 и са съответно нещо от сорта на 42-32-22 и на най-малкият 22 изкачваш без затруднения и без пулсът ти да скача...до сега съм карал РАМ или на най-ниска или най-висока от пред, а сега има само средна...
Как ви се струва може ли да се изкават пътеки,да се спуска и по равен път да се поддържа добра скорост като е само един курбел 32\38 ?
Трето - Може ли отпред да се сложи още един по-малък курбел, за да мога да изкачвам пътеки или няма смисъл? Тази ролка която обтяга верига трябва ли да се махне после ако се добави по-малък курбел? Има ли смисъл...

Ако се сетя днес или утре още нещо което не знам ще пиша, че понеделник или вторник мисля да си взема велосипед

ПП Още една питанка, защо задния дерайльор не е Деоре или Аливио (все пак е над 950лв) а е от начален клас шосейка - при спускане по планински пътеки и от друсането, няма ли да се развали и падне, може ли да издържа на такова натоварване (все пак шосейката е само за равно без дупки) ,а и не искам да се налага сервизиране през 5км !?
ПП2 Хареса ми велосипедът (чисто зелен 2014 модел) и го намерих не на 955,а с над 10% намаление което е добра цена и добър подарък