Моля За съвет.

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Моля За съвет.

Мнениеот StefanKolev » Пет Авг 14, 2015 8:15 am

Добро утро, казвам се Стефан от Варна и наскоро започнах да се занимавам с колоездене. Започнах със фитнес но кардиото на велометъра ми писна и реших да го правя с моето колело навън. Обаче се оказа че колелото, което имам от баща ми, има доста проблеми. Наскоро разбрах всъщност, че е на една известна марка specialized модел rockhopper, толкова знам за колелото. Та сега направо на въпроста, мой приятел ми предложи вместо да го стягам, да го продам и да си взема, друг байк който ще е по-добре за мене. Колелото го ползвам по шосе и рядко из гората. Ще съм благодарен на съвет какво да направя с него.

Благодаря предварително и поздрави. :beer:
StefanKolev

Рейтинг: 1200

Re: Моля За съвет.

Мнениеот theultimate » Пет Авг 14, 2015 11:34 am

Скоро минах през подобно нещо - стягане на 20 годишен Trek - доста неща оправихме по него за около 150лв, ново колело най-евтиното струва 300-400 и е с по-нисък клас компоненти (скорости например). Накрая го блъснах и по принуда си купих ново, като не мога да кажа че е особено по-добро, основно е по-лъскаво. Виж в някой по-голям велосервиз какви точно са му проблемите - може просто да трябва да смениш няколко части по 10-20лв.
theultimate

Рейтинг: 1200

Re: Моля За съвет.

Мнениеот Ozzie » Съб Авг 15, 2015 1:11 pm

Стефане, мини през "Велос" или "Нико байкс", който ти е по- удобен.
Първият е срещу делфинариума, до пазара в кв. "Чайка", Нико е до "Пикадили"- Чаталджа.
Нека го погледнат и да си кажат мнението. Според мен е по- добре да го стегнеш, вместо да купуваш ново.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти