Alexi написа:Фокса е класа отгоре ,този ревелейшън е с МС хидравлика ,доста архаично ( и неработещо ) .. нали видя ,че куриера до БГ е 40+ евра от тоя сайт ? Ако не си пазарувал от тях имай едно наум ,това е един от най некоректните сайтове които съществуват - не е възможно да върнеш артикул ( т.е. нямаш гаранция ) ,бавят поръчки и връщане на пари за неосъществени такива с месеци ( което се случва често ) но пък предлагат ниски цени де .
Alexi написа:Фокса е класа отгоре ,този ревелейшън е с МС хидравлика ,доста архаично ( и неработещо ) .. нали видя ,че куриера до БГ е 40+ евра от тоя сайт ? Ако не си пазарувал от тях имай едно наум ,това е един от най некоректните сайтове които съществуват - не е възможно да върнеш артикул ( т.е. нямаш гаранция ) ,бавят поръчки и връщане на пари за неосъществени такива с месеци ( което се случва често ) но пък предлагат ниски цени де .
Icemann3016 написа:Благодаря за инфото. 42 евро ми дава до БГ в кошницата, макар че пише 30 в сайта за поръчки над 100 евро. И уж пише UPS. Но, мисля си да поръчам до GGBG в Германия и да спестя едни 25 евро разлика в доставката. За плащането, още като видях, че няма пейпал ми стана ясно, че ще се действа с еднократна карта в Револют
Icemann3016 написа:Е ти ся ме отказа и от това хахаха. Ще поръчвам на 23ти ако има Ревълейшъна, ако не Фокса, до тогава искат от ибей да чакам продавача да отговори. Ревълейшъна гледам носи на ъпгрейд за след време с Чарджър патрон. Тези тоукъни .. ако ги има в комплекта... за намаляне на хода ли се ползват?
Icemann3016 написа:А да попитам за вилките които са по 1.8 стержен..гледам има преходник към 1.5, но компромис ли е като решение?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта