vencil написа:Здрасти, тия трита по-добре забрави че си ги гледала. Това е в пъти над тях https://www.olx.bg/d/ad/cube-28-tsola-g ... derIndex=3 стига да е в добро състояние. С малко пазарлък от твоя страна цената ще е съвсем разумна, а и размера мисля че ще ти е точния.
Alexi написа:кюба е доста скъп за втора употреба незнайно състояние а и рамките им са по 2 кила с много дървена изработка даже без надписа бих ги познал .. от предложенията по горе Рондото е чудесен ,размера за твоя ръст определено е XS ,с ТТЕ не повече от 530
"спират по добре от Хидравлични спирачки,тъй като велосипеда е висок клас със качествени компоненти"
Франко написа:Ако карането ще е само по асфалт, не бих си взел гравел. Чисто шосеен велосипед с 50/34 курбел и 11-30 (че и 32) касета с 11 или 12 венчета, с 28 (на някои рамки и 30-32мм) гуми са съвсем нормален и удачен избор. От личен опит ще кажа, че хидравличните дискови спирачки спират по-добре, особено ако си по-тежичък. Дали рамката ще е карбон или алуминий зависи от бюджета, но ил Ал може да се докара до едноцифрени килограми (бях докарал Шокблейза до 9,1кг) и то без да се изпада в крайности.
sonja написа:Като заговорихте за огъване, вгледах се и забелязах, че има и едно странно изкривяване на частта под седалката.
В Понеделник ще тествам този, като цената е без опции за коментар. Изглежда с добри компоненти от това, което научих, прелиствайки форума:
https://m.olx.bg/d/ad/gravel-velosiped- ... 9saDo.html
Kkrase написа:И аз карам Сингъл 6.8 кг, какви предавки е твоя? моя е 24/14=1.71, и нормално изкачвам 1000м/надморска, но средната ми скорост е слаба около 20км/ч.
Kkrase написа:И аз карам Сингъл 6.8 кг, какви предавки е твоя? моя е 24/14=1.71, и нормално изкачвам 1000м/надморска, но средната ми скорост е слаба около 20км/ч.
Alexi написа:разбира се ,той за това е направен .. доста прилично си върви по черни пътища ,горско без камъни и развалени асфалти
Kkrase написа:Хаха то вярно, че доста подлъгващо звучи, с тая предавка съм катерил Казанлък-Бузлуджа което е 1000 надморска.
А иначе из града и извън него си карам с около 20 км в час, като на моменти съм засилил доста и карам по инерция, после пак засилвам, с това леко колело много лесно се засилва и казвам, че средно се движа с около 20 км/ч. Километраж нямам, но на другия сингъл който тежи 21кг. имам километраж и там предавката е 24/16, и там е около 15км/ч. средната затова така смятам, че с лекото средната ми е 20км.
Съжалявам, че така съм го написал предния път.
sonja написа:Като заговорихте за огъване, вгледах се и забелязах, че има и едно странно изкривяване на частта под седалката.
В Понеделник ще тествам този, като цената е без опции за коментар. Изглежда с добри компоненти от това, което научих, прелиствайки форума:
https://m.olx.bg/d/ad/gravel-velosiped- ... 9saDo.html
_SoRa_ написа:Имахте ли възможност да огледате и пробвате велосипеда? Аз също го набелязах, но това захващане на колчето ме притеснява.
Bi11y написа:_SoRa_ написа:Имахте ли възможност да огледате и пробвате велосипеда? Аз също го набелязах, но това захващане на колчето ме притеснява.
Тази обява вече не е налична ...
ВелоВело написа:Alexi написа:разбира се ,той за това е направен .. доста прилично си върви по черни пътища ,горско без камъни и развалени асфалти
Това си го представям само на супер равни черни пътища.
А такива просто няма, не и изцяло. Ако има 500 метра кофти участък ще трябва да го носиш...
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта