outfaced написа:няма и 75 кила
Krismars написа:Джуди Джей 3 е доста добра, ама е извън бюджета ти и аз за това не я посочих, все пак е по-добра от Дарт-а. Дуро-то не е ХС вилка и НЯМА пивоти!
Nymphetamine написа:outfaced: ...А пивот е приспособлението на вилката, където се завива болта на V-спирачката. На английски още boss.
outfaced написа:a всъшност я още един тъп въпрос
как да разбера колко макс. може да ми е хода на вилката
нещо според височината и наклона на цилиндъра дет я държи (часта от рамката де) или какво ...
в момента съм с вилка с 80мм ход (уж де), рамката, там където влиза в нея вилката ми е на 73см. от земята и ъгъла на вилката спрямо земята е към ту 68градуса ...
пита се в задачата, колко макс. може да ми е хода на вилката
Jebediah написа:там където влизат му се вика бутуш на нашенски, вземи сантиметъчето или линийката и измери колко е дълго това дето влзиа и илзиа от бутушаи извади от него 80мм и виж докъде трябва да се свие, за да правиш МАХ...
XeDoX написа:Отпред бих си сложил дискова,ако феродото ми не заминаваше толква бързо.За 1 седмица изразходвам накладките.При всички дискови ли е така или само при мойто дърво шимано ?
XeDoX написа:Ами 85 кг съм и обичам да спирам рязко...и след седмица(две) чувам звука на търкане метал в металСпирачката е най-обикновена шиманска,даже модела незнам
Admin написа:Не мисля, че е нормално накладки на дискова спирачка да се износват за 1-2 седмици освен при състезателно спускане или неправилно спиране и то в лоши условия, и то почти всеки ден
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта