Nightbringer написа:Според мен ако вземеш Scott-а си даваш част от парите само заради надписа на рамката.
Всъщност Scott се правят в Тайван и Китай.outfaced написа:Nightbringer написа:Според мен ако вземеш Scott-а си даваш част от парите само заради надписа на рамката.
и за това, че е сглобявано от хора с тройно по голяма заплата, от тези сглобявали рам-а, което обаче не значи че са тройно по квалифицирани ...
аз лично предпочитам парите ми да си остават в БГ и да си стимулирам нашето си ... след като то определено си струва
или ZX5otka4al4o написа:Още една причина да вземе НТ1
forski написа:Благодаря на всички за мненията,аз вече направих избор и колелото вече е при мен SCOTT REFLEX 50,наистина че към челото рамката изглежда доста стабилна има и подсилка отдолу.Това за боята на RAM съм го срещал и на други места а и на няколко места намерих мнения за спукани рамки на RAM което натежа в полза на SCOTT.Надявам се че съм направил правилния избор,това ще се види с времето.А това че ги правят в Тайван и Китай то остана ли нещо което да не го правят там![]()
Аре със здраве
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта