SR Suntour Raidon LO air

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

SR Suntour Raidon LO air

Мнениеот hitar_potter » Сря Апр 30, 2008 2:08 pm

В темата ми за (не)намирането на XCR така и не получих особено мнение за тази нова вилка Райдън на сънтур. Ето линк към нея: http://screambikes.eu/product_info.php?products_id=1717
Чудя се каква вилка да си взема и съм се спрял на тоз Райдън, както и на XCR LO

Смятам да карам новата си вилка ХС, ниски скокчета (не повече от 30 см), както и не много бързо газене на стълби

Имам няколко въпроса:
1. Райдъна много ли ще е по-слаба от Сънтура на звравина
2. Тежа 70кг, има ли значение, че Raidon може да се регулира според килограмите в по-голям диапазон (т.е. дали XCR ще ми дойде прекалено мека/твърда)
3. Дали Rideon-а ще е осезателно по-лек от XCR-a?
4. Как мислите - дали първо ще се скапе въздушната пружина, или масления патрон
5. Имате ли някаква идея дали при случайно прецакване на въздушната пружина, тя може да се замени с метална такава?

Знам, че вилката е нова, и това, което ще ми кажете най-вероятно ще е форумно шаманство, ама понеже днес не успях да си купя XCR-а, имам няколко дена за размисъл..
Аватар
hitar_potter

Рейтинг: 2000

Мнениеот Dravceto » Съб Май 03, 2008 9:59 pm

XCR-a първите седмица две бачка мн мазно, но после кпд-то му драстично намалява... препоръчвам ти новата
Изяж бобър, спаси дърво !
Аватар
Dravceto

Рейтинг: 1960

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти