За една вилка ....

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

За една вилка ....

Мнениеот nikityy9 » Нед Май 04, 2008 9:43 pm

Хи! Искам да попитам за една вилка дали ще стане на Драг Ехтреем .Начи аз съм от София и със мойте фр ходихме до Веломаниа на Улица Заичар и там жидях ХЦМ вилка със по тънъка траба и се чудя дали ще влезне ж мойта рамка? а ако не влезне неможе ли да се отреже малко и да влезен плс много отгожорете ми ?
sfed
Аватар
nikityy9

Рейтинг: 930

Мнениеот THEZOGGO » Нед Май 04, 2008 10:46 pm

Малее братле, какво питаш изобщо, ако нещо е по малко от това на което ще го слагаш много ясно че ше стане.
Може аз да не съм разбрал нещо обаче честно, оправи си поста че ше изчезне скоро.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот otka4al4o » Нед Май 04, 2008 11:39 pm

THEZOGGO написа:Малее братле, какво питаш изобщо, ако нещо е по малко от това на което ще го слагаш много ясно че ше стане.
Може аз да не съм разбрал нещо обаче честно, оправи си поста че ше изчезне скоро.

той е видял нормалсайз вилка и се чуди дали ще стане на неговата рамка . И да ще влезе (освен ако не се лъжа че тоя драг е нормалсайз)
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Аватар
otka4al4o

Рейтинг: 1874

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти