НА СТАРО SPRINT CLIPPER ИЛИ ???

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

НА СТАРО SPRINT CLIPPER ИЛИ ???

Мнениеот dodo_abg » Съб Юни 14, 2008 11:25 pm

Така излишно е да казвам че сам новобранец в спорта и винаги сам смятал колоезденето за загуба на време , докато един ден един приятел ме нави да направим една разходка из парка в нашият град и таи като нямам собствено колело взех едно на заем и се разходихме и за моя наи голяма изненада се зарибих и то много да си взема колело бях забравил какво удоволствие изпитва човек от разходката с колело сред природата .Та на вапроса които повечето новобранци като мен задават :) е на какво колело да се спра , ясно ми е че наи-логично е да си бутна в джоба 1500-1600 кинта и си вземам нещо но за сега нема толкова свободни пари а и не мисля че е хубаво още от начало да се фарлят толкова пари като още не се знае до кога ще продалжи манията ми.Парво си виках нещо до 150-200лв. но след като се порових из форумите ми стана ясно че за толкова нищо с акала си не мога да взема и както става винаги започваш с мисалта за нещо евтино и со почва за 250 бива за 350 по-добре за 450 още по-добре и тнт.Както когато си купувах парвият мотор започнах от 5000лв. и през 500лв все по-хубави и по хубави и така до 9000лв :D .Та и с колелото нещо от сорта се получава но сега като начинаещ да попитам за савет сега не правя разлика от това sprint с желязна рамка и това на приятелят ми Drag Gryzli освен в тежеста на колелото та като четох и форумите гледам много добри отзиви на Sprint Apolon цена 400+лв но намерих едно Sprin Clipper с маслени амортисиори гуми "Continetal" фиксирани скорости ако така се казват не от тези които се варти дражката де както и да е колелото е доста занимарено мо само по боята инак няма луфтове да го спазарихме на 200лв добре ли е като цена като се има на предвид че момчето го е купувало кам 500лв ако не ме е излагало гледах за него по саитовете нищо не можах да намеря или да се ориентирам кам нещо друго.И още нещо което ми е интересно има ли такав модел универсален примерно купуваш сравнително на хубава цена но да позволява да се подобрява защото може да паднат кинти от некаде и да искам да си купя нещо по скапо като спирачки заден амортисиор и тнт. и да позволява и наи-важното да си заслужава влагането на пари благодаря предварително ;)
Хонда SHUTTLE
dodo_abg

Рейтинг: 1220

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Юни 15, 2008 8:48 am

Koлко си висок, това е важен момент. Имам приятел който продава колелце SIGA за 300лв.
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти