Scott Voltage YZ2 vs. Mongoose Tyax

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Scott Voltage YZ2 vs. Mongoose Tyax

Мнениеот Daneza » Нед Юни 22, 2008 7:39 pm

Здравейте отново,
преди време ви бях занимавал с едни въпроси относно разликите между спринт и драг ... време се мина и се завъртяха едни пари, та дигнах и малко бюджета за колелото ... сега по темата ...
Активно потърсих в интернет и се спрях на една камара велосипеди за ХС, повечето от които не се продават в България или има достатъчно малко потребители, за да се смята за екзотика (Iron Horse, GT, BeOne и други) ...

Велосипедите са два: Скота и Монгуза ..

Скота е на промоция сега и окомплектовката му изглежда прилична:
http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... =23&lang=2

Монгуза също не е за изпускане - окомплектовката е почти същата (ХСМ-LO вилка с ProMax V-Brake спирачки) за същите пари ... намерих на официалния им сайт ( http://www.mongoose.com/mtn/ProductDeta ... &enc=mtn|8 ), че се продава с някви дискови Тектро (които ги няма на модела в БГ), но това не го смятам за проблем, тъй като ще доокомплектовам с две дискови малко след като купя колелото.

Ако някой има предложения за велосипеди на тия пари да сподели, моля :) спирачките и лостчетата на моделите, които гледаме ми се иска да са по-евтини, тъй като ще ги сменям скоро след закупуването.

Колелото ми се иска да е ориентирано към ХС (без аграреене) и да мога да разчитам на него и в малко по-кофти ситуации. Карам внимателно.
Последно: Висок съм 185 и съм около 80 кг.

Благодаря на отзовалите се :) :beer: :beer: :beer:
Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас ... :/
Daneza

Рейтинг: 1219

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти