karrr написа:прочетох всички темипо въпроса, но не намерих отговор на един конкретен въпрос - мога ли да сложа маслен патрон на вилката Suntour XCP черния модел със 140мм ход, за да връща по-плавно?
karrr написа:Ако я изчистя от грес и сложа по-гъстичко масло ще постигна ли подобен ефект?
karrr написа:Може ли да се направи нещо за да не се удрят тръбите когато вилката връща?
Можеш-да си вземеш вилка с маслено смекчаване на връщането.Врътките са за натягане/втвърдяване на пружината и обратното.мога ли да направя нещо за да премахна гадното дрънчене?
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
otka4al4o написа:Не. Нито XCR нито XCP стават за street. Не знам как/защо реши че са с малък ход но не стават за street!
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
eurolit3 написа:Абе темата е изоставеничка ама...И аз имам SR Suntour XCR и при мене също се чува това дрънчене ама не ме притесняваа тези врътки с "+" и "-" са за да настроиш колко да ти е мека вилката,съответно на минус е най-мека и има едни оранжеви неща които се вдигат,а на плюс обратното.Но исках да питам с какво е най-добре да я смазвам че не съм я барал от ...(срам ме е да кажа) колко месеца
.Мислех да вземам Motorex Fork Oil,то добро ли е и ако не е бихте ли ми предложили нещо което да става?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта