от Antares » Нед Яну 06, 2008 11:21 am
Може ли да се включа с един богохулствен съвет?
Пич, взимай смело едно колело за 100-200 лева, като Драг Хакер примерно и се НАУЧИ да го караш. Вярвай ми - докато се научиш да извличаш максимума от това колело - ще мине доста време. Докато се научиш да пазиш баланс при почти спряло положение ("standing balance"), да обираш добре попивката при скок (например слизане от бордюр в движение) и други такива начални скилове - ще мине доста време, в което да прочетеш, например, защо е по-добре да се спира основно с предна спирачка, какви са различните стилове на каране, кое определя една рамка какъв тип е, в процеса на каране ти самия да разбереш кое те кефи повече - да катериш, да пускаш, да ги комбинираш и т.н., през същото това време, разбира се ако се въоръжиш с търпение, което е важно, можеш да събереш нужните пари и да вземеш нещо наистина качествено. Само че, поне според мен, за да се научиш да цениш едно качествено колело - трябва да си покарал малко и някой "боклук" (не че класифицирам хакера като боклук) и да си усетил недостатъците му, а не просто да си прочел за тях из форума.
Та за градски фрийрад, скокове от бордюра и крос-кънтри из градската градина - един Drag Hacker SF ще ти свърши идеална работа - докато му земеш животеца - ще си събрал пари за нещо качествено...
Разбира се, целия ми пост е безсмислен, ако идеята от взимането на колело е да е лъскаво, да изглежда яко и да се фукаш с него...
Примерно Драг Дъ Бомб изглежда много куул, вЕрвай ми...
Редакция: Темата е неактуална - вече сме 2008-ма :Р
Карикатурите миHe who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin