един френд за 1 месец го спука на две-три места
Droze написа:Ама защо питаш пък не слушаш? Gr@nD^m@sT3R ти обясни максимално ясно - проблеми ще има много и колелото ти в крайна сметка ще се окаже бездънна яма, в която ще наливаш пари по разните там сервизи. Ако имаш точно 300лв и нито левче повече, взимай drag one. Много по-добре ще направиш, ако можеш да изчакаш и да посъбереш още малко, за да си вземеш drag ontario. По-ясно от това не знам как да ти го кажа!
flex_boy2 написа:...като натисна задна спирачка започва да се тресе задницата ако някои знае защо се тресе така да ми пише ЛС
photographer написа:един френд за 1 месец го спука на две-три места
добре де ама този твой приятел за да го спука той трябва да е скачал от 1-2 метра колкото и да му е мека пружината че да стигне до край или просто е било дефектно. Но пък на моя стил на каране тоест да си се спускам тук таме на някой баирче на шуменското плато проблеми дали ще имам
Crack написа:photographer написа:един френд за 1 месец го спука на две-три места
добре де ама този твой приятел за да го спука той трябва да е скачал от 1-2 метра колкото и да му е мека пружината че да стигне до край или просто е било дефектно. Но пък на моя стил на каране тоест да си се спускам тук таме на някой баирче на шуменското плато проблеми дали ще имам
Олее беги иде ZOOM не за първи път срещам такава работа що си питал като спориш.
Лягаш на линията и ще умреш по добре от колкото с това Колело.
Няма смисъл да пускашhttp://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=45113
Самата истина е че трябва тук в МТБ да се забрани думата КРОС дори най-добрия и скъп "КРОС" с двоино окачване е по зле от най-евтиния драг просто е пълен ШИТ
П.П като пускаш тема и питаш не спори пишат за теб а ти казваш че не е така.
did написа:Ozzie написа:ДА!
и защо само една удивителна?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта