Възможност за покупка само на:
- Лява команда: 15лв.
- Дясна команда: 25лв.
dido85 написа:OzzieИ да ги скастряш, май не попиват много. Давай направо с гумичката, без много обяснения
![]()
мисля че да.Маи ще ти превклиучва само половината скорости обаче не съм сигоренSilverWolf написа:Аз имам подобно запитване. Командата ми е Shimano, венците - Shimano Hyper Glyde, а дерейльора който тъкмо пристигна е SRAM SX4. Дали ще имам проблеми???
Delta написа:мисля че да.Маи ще ти превклиучва само половината скорости обаче не съм сигоренSilverWolf написа:Аз имам подобно запитване. Командата ми е Shimano, венците - Shimano Hyper Glyde, а дерейльора който тъкмо пристигна е SRAM SX4. Дали ще имам проблеми???
Eliminates the sharp bend in cable housing, works with chain or seat-stay cable routing. Flip away design, composite material. The Avid Rollamajig is amazing. It reduces friction and shortens derailleur cable length for quick, crisp shifting.
Мнооого далече от истината. Това спестява ухото на бронята и няма нищо общо със съвместимостта.pibsi написа:Тя позволява използването на команда SRAM с дерайльори Шимано .
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта