Нищо му няма на Acera-та. Карам си ХС в планината, още си ми служи вярноmikoyan написа:Колегата от Спринт(работя в Практикер) ми беше показал каталога на фирмата и си харесах горепосочения Аполон. Най- вече ми ми харесват спирачките Шимано. На този ТРЕК 3700 са Tektro V-brake, коеито се чудя по-добри ли са от SHIMANO BR-M421. Иначе с какво бихте препоръчали да сменя Acera-та?
Този Ontario Drag Pro може ли да бъде с по-висока рамка(както е даден на снимката хич не ми харесва).
mikoyan написа:Здравейте! Търся да си купя колелце на цена до около 600 лева. Ще го карам основно из града(отиване и връщане от работа, разходки наляво-надясно, нищо екстремно), но ми се ще да е качествено(искам да ми е приятно, когато го дъндъркам). Не ламтя за амортисьори(ще се радвам адски много ако няма преден) и дискови спирачки, но не искам скоростите да се сменят посредством въртене на дръжката(адски ме дразни това) и освен това искам добри спирачки(имам страхотни спомени от едни Шимано на старото ми колело Торнадо, но не знам дали те са най-добрият избор). Ръст 178 сантима, живо тегло 80 кила. Благодаря предварително!
XeDoX написа:...идеята ми беше,че на Ram-а окомплектовката е по-добра(поне аз бих я предпочел) от на Трека и Драга и при правилна поддръжка би те изкарала повече километри без да ти се налага подмяна.
Чоко и Боко написа:XeDoX написа:...идеята ми беше,че на Ram-а окомплектовката е по-добра(поне аз бих я предпочел) от на Трека и Драга и при правилна поддръжка би те изкарала повече километри без да ти се налага подмяна.
това истина ли е че НТ1 е с по-добра окомплектовка от Онтарио Про.
XTR написа:Да.
Чоко и Боко написа:това истина ли е че НТ1 е с по-добра окомплектовка от Онтарио Про.
Специално, пък за аполона, това не важи... Аполона е най-известната рамка на спринт и има защо. Ако цената му е подобна на онтарио про, не виждам защо да не е конкурентен. Между другото, в този форум виждам следната тенденция: На коректно зададени въпроси (цена, стил на каране и т.н.) Все ще се намери някой да предложи overkill вариант... и все половината опции надвишават бюджета достатъчно... Извинявайте много, ама човекът търси колело за ходене до работа, вие къде го метнахте с тия скотове за по 850лв, например... Пак, че все още никой не е предложил НТ2...Dimchovsky написа:Фаталната грешка е ако си вземеш някой крос или спринт...
Преди да купиш котка в чувал, помисли:klimbo написа:Благодаря за съветите!
Моля, да ми помогнете в избора на размер - висом съм 176см и тежа 68кг. Карам Drag Grizzly "L" размер (49см. от оста на педалите до края на тръбата за седалката).
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта