Като лек ДХ да приемем спускане по пътечки разни които нямат никакви допълнителни препятсвия...
Общо взето съм в голяма дилема...Така да го кажа...Знам и че темата ще се обърне в съвети но няма значние...
В момента карам ЗХ5(2007г.) с преден диск, аливио и т.н.. Рамката му е 1:1 с днешните Онтариа..... Готин твърдак е и не го щадя(макар че колелото не е лично мое) ... Обачее май не ме кефят много твърдаците иии съм в голяма дилема защото смятам да си взема ново колело...
Първо мислех за Онтарио 525лв. Л..(защото не ми се даваха пари, защото имам и други хобита)..После за нещо по-сериозно пак твърдак...Примерно Kona Blast 1269лв или Рам HT3. (Или РАМ ХТ3 с компоненти на ХТ1 830лв.....).......(ама толкова много пари да дам за твърдак без да знам дали ще им ползвам потенциала )... После обаче покарах едно dual suspension колело и почна да ме кефи и почна да ми навлиза мисълта за колело с два амортесьора...А и като малък съм карал разни Крос и т.н. с 2 амортесьора и като че ли по-голям кеф ми правят....Знам че не са по здрави(и кусурите им) за тия пари, а и са с кофти амортесьори, ама незнам и какво ще бъде натоварването...Другото е че НЕ искам дискови спирачки а обикновенни, а F4m е с два диска които предполагам ще започнат да стържат и ще трябва да давам допълнително пари

....
Висок съм 187см. 88-90кг.... За L размер съм по принцип но смятам че по-малките рамки са ми по-удобни и като че ли предпочитам М...18-19" ми е перфектно.... За това не ме и притеснява Ф4м с неговите 17" ...Качавах се и ми е супер удобен дължината на седалката ми е достатъчна

....
Тааа нито знам какво ще ми е карането(на къде ще ме отвее вятъра) защото в един момент съм много запален и карам в друг просто карам леко и се придвижвам....А имам и мотор и кола и то бързи...това са другите ми страсти свързани с разходи...Абе ужасен ужасон както казват някои:):)
Днес цял ден се навивам за твърдак..утре цял ден се навивам за Ф4м... Колелото задължително трябва да е DRAG,RAM или Kona....
Всеки ден съм с различно мнение...Евтино за 500лв.(щот си викам че няма да го карам много) или пък по скъпо до 1000лв.(щото ще се запаля още повече макар да нямам време) ама каквоооооо...
Сега моля дайте някакви коментари за F4m иии знам ли...Търся нещо което ТРАЙНО да ме хвърли в един от двата избора...Това еее...
Бира с картофки за всички