Deadmau5 написа:за DH,FR,AM, та дори и XC, НЕ СТАВА. Рамката ще се скърши при по-голямо натоварване
не че нещо а да ти е хрумвало че се получава от неправилно каранеStancho написа:Аз мога да добавя, че братовчет ми с такъв байк и вилка ХСR криви оси и чупи части като за 5-ма.... Ако имаш още толкова пари да сменяш части - давай, но аз ти препоръчвам да си ги пазиш за здраво колелце, което е направено за планина.
Deadmau5 написа:не че нещо а да ти е хрумвало че се получава от неправилно каране?
ама той чупи части не рамки така че ...marshall__ написа:Deadmau5 написа:не че нещо а да ти е хрумвало че се получава от неправилно каране?
А на тебе да ти е хрумвало, че именно карането на такова колело в планината (какъвто е и въпросът на темата!) е "неправилно каране" ..., и че точно това коментира Stancho ???
ми така кажи де. Значи верно е лефтерна тази рамкаStancho написа:Няма да споменавам, че рамката отзад е в леко вълнообразно състояние и че местата където се захваща оста са криви...
на едно ниво са със този спринт викториbiker_bg написа:Така реших че, ще е по-добре да не правя нова тема за същя въпрос и затова ще ви попитам тукнадявам се авторът да не се сърди
![]()
Та към темата колелото е Кросс монтана 2 и по чудо на рамката пише MTB 26" Каквото и да означава мисля да го карам МТБ. Чудя се дали ще е безопасно за мен и за него
Deadmau5 написа:не че нещо а да ти е хрумвало че се получава от неправилно каранеStancho написа:Аз мога да добавя, че братовчет ми с такъв байк и вилка ХСR криви оси и чупи части като за 5-ма.... Ако имаш още толкова пари да сменяш части - давай, но аз ти препоръчвам да си ги пазиш за здраво колелце, което е направено за планина.?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта