Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Искам да попитам тъй като съм чел из форума че може да се направи 15-16ход на тази вилка,как става? Понеже неможах да намеря тема за Дуро Трипъл и тунинг... ако някой може да каже нещо моля да сподели! П.С. Знам,че като се тунингова и изобщо всяко бърникане води до луфт,но всичко си е на моя отговрорност
Shit happens all the time and you learn how to deal with it
Да за тях става въпрос, но не знам защо ти е по-голям ход... това няма да я направи по-отзивчива или по-чувствителна на дребни неравности... няма да има голям смисъл.
а друго да попитам понеже мойта вилка е home made така я купих имам 2 пружини в двата бутуша и в десния ботуш отгоре тоя металната тръба която си е заводска а в левия над долната пружина пак имам пружина и тя е с еластомер другите 2 долни нямат,какво да направя да прехвърля еластомера в долната или и така ще се увеличи хода?
Shit happens all the time and you learn how to deal with it