Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
sprinta написа:Здравейте, все още не мога да реша кое от тези колела да си взема. Ще карам най вече градско и от време на време по някой баир. Знам, че има теми за тези колела във форума, но аз искам да попитам кое ще издържи повече на дълги пътища, защото имам познат който е с Drag One, което е на 2 години и вече се е разкърцало от всякаде и Cross Phantom, което почти не е мръднало ,за което много се учудвам.Помoгнете ми с избора!
wicked_bro написа:аз предлагам аполон или крос спринтер..те се почти еднакви..евентуално като му смениш вилката и нещо друго и.. ще стане 400лв ...ама за тия пари вече на никой не бих препоръчал; да зима ново колело,поне от моя опит и гледна точка щото за 400 спокойно може да земеш нещо дето е струвало 1000 и ако не е тормозено ще те слуша повече от новото
sprinta написа:wicked_bro написа:аз предлагам аполон или крос спринтер..те се почти еднакви..евентуално като му смениш вилката и нещо друго и.. ще стане 400лв ...ама за тия пари вече на никой не бих препоръчал; да зима ново колело,поне от моя опит и гледна точка щото за 400 спокойно може да земеш нещо дето е струвало 1000 и ако не е тормозено ще те слуша повече от новото
До някъде си прав ама новото си е ново.
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта