valio33 написа:.....Моля без офф-топик!....
Shady™ написа:Абе аз до колкото разбрах човекът иска просто да има хубава вилка за спускане и после като има възможност - и рамка за спускане..Че не е правилно да сложи тази вилка на тази рамка - не е. Ама ако я сложи и кара колелото като на разходка в парка за известно време - вероятно няма да има проблем, а след като вземе и рамката - тогава да си кара както си иска.
И аз навремето съм правил някакви несмислени сглобки но съм бил наясно със рисковете и т.н. и съм карал..по скоро возих се.. из квартала/София и после почнах да карам като сглобих нещата както трябва
Така че ако и ти мислиш да направиш нещо такова - мисля че няма да е толкова трагично..даже може и да има добър край..ама ако не си наясно хич за какво става въпрос - събери пари и си вземи всичко на куп...
valio33 написа:Здравейте, скоро мисля да си купувам боксер рейс, но за рамка пари нямам. В момента съм с рам ХъТъ 1и да ви попитам , защото и да се счупи рамката , ще има повод за нова , но дали няма риск аз да пострадам при евентуален проблем?Моля без офф-топик!
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта