Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Пробвай да го сложиш на балканче. Много ще е удобно за Freeride. Всъщност се извинявам, темата дори не заслужаваше отговор. Би трябвало да имаш нужното в-во в главата, за да разбереш защо, успех.
Последна промяна Fanatico на Сря Апр 07, 2010 8:17 pm, променена общо 1 път
Рамка RAM HT.two : - максимално допустим ход на вилката 130мм; - размер на стержен - 1 1/8" с полу-интегрирани чашки и 1" с дълбоки(редуциращи) (мисля, че нещо такова беше).
Вилка RS Domain (която си посочил) : - ход 180мм; - стержен - 1,5".
никой не ми отговори на простия въпрос - какво трябва да сменя? А пак всеки се опитва да се заяде , за да запази традицията на форума.Аз си знаех че така ще стане
ти попита дали трябва да смениш само лапата отговорено ти беше "и рамката" (но не заради това че хода на вилката е много над допустимия, а поради други причини) не знам от какво не си доволен?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Щом държиш на рамката си - смени и само челото. Сега сериозно: Не се заяждам, но 1.5" е по-голямо от 1.125". Няма как да стане. Гледай да пише това на вилката, която мислиш да купиш: Steerer Tube - 1,1/8" (1,1/8 = 1,125)