BMX

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

BMX

Мнениеот absoFUCKIN » Вто Апр 27, 2010 10:19 pm

дали мога да си намеря х-че до 150-200 лева понеже едва ли ще намера цяло колело драг клаймбър , онатрио , оне за такава цена та питам дали има някви Х че не мога да си намеря за такива пари посочените драгове и ако се намери нещо някакви снимки ако може мерси предварително :deal: :confused: :peace: :peace:
Нагоре с лифт, надолу с дрифт.
Аватар
absoFUCKIN

Рейтинг: 1166

Re: BMX

Мнениеот 5roff » Сря Апр 28, 2010 8:40 am

Преди време и аз имах 200-250лв за колело... нямаше кой да ми каже, че покупка на колело на тази стойност с нерантабилно и аз си купих "втора ръка" Гризли. След една година бях "налял една шапка пари" в този велосипед- да резултата беше добър, но с много висока цена (при добре обмислена начална инвестиция щях да имам същия велосипед, но на по-ниска цена). Преди седмица се сбогувах (не по мое желание) с въпросното колело, а по желание на един циганин. Тази случка ме връща в начална позиция, а именно сглобяване на нов велосипед. Началния ми капитал е точно като твоя, но сега знам да некупувам цяло колело за 200лв, а една част от него (рамка, чашки) и с търпение напред. Защо ти казвам това?... ами защото на мен нямаше кой да ми го каже преди година.

Мисълта ми е че БМХ- са е строго индивидуален велосипед за определен тип каране, а това, че не ти стигат кинти за Онтарио (което е доста универсален велосипед) не би могло да се компенсира с Х-с :eek3:

Успех и дано съм разбран правилно! :agree:
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Re: BMX

Мнениеот absoFUCKIN » Сря Апр 28, 2010 10:12 am

аз по едно време го мислих така зимам само рамка ми предлагат за 80-100 клаймбър и постепено да си копувам неща обаче аз докато сабера тия пари за цялото колело да го зглобия ще мине и лято и ,.. а на мен сега ми е зора да се уча на последак ... :clap: :deal: :deal: :eyebrow:
Нагоре с лифт, надолу с дрифт.
Аватар
absoFUCKIN

Рейтинг: 1166

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти