Мнението ви за Voltage YZ 2

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнението ви за Voltage YZ 2

Мнениеот Lyubo_ » Нед Май 30, 2010 11:22 pm

Решил съм да си купувам колело понеже откраднаха моето. Разтърсих из сайтовете и попаднах на тази оферта http://www.sportdelivery.com/catalog/pr ... ts_id=2480 която ми изглежда доста изгодна. Разгледах из форума че питате за килограми и височина е аз съм съответно 60 кг, висок 177-8 не съм много сигурен. Не ми трябва за нещо по специално, просто видях колелото и доста ми хареса. Тук в монтана има доста запалени ДХ-ери или нз какви се водат и може и след като го взема да го пробам но не мисля че ще се занимавам с това. Колелото ми да се возя, да ходя на училище и т.н. А и искам да попитам каква е разликата между даденото колело и версията му от 2010г. ето и линк към нея http://www.sportdelivery.com/catalog/pr ... ts_id=6430
Lyubo_

Рейтинг: 1180

Re: Мнението ви за Voltage YZ 2

Мнениеот hakera1980 » Пон Май 31, 2010 6:59 pm

Здрасти, тъй като и аз съм нов във форума(и въобще в колоезденето) мисля да си купя същото колело. Препоръчаха ми го защото в момента е на доста изгодна цена. По-принцип няма да го ползвам толкова за dj колкото за градско и xc и точно за това искам да питам добро колело ли е за xc защото има много негативни мнения в някои американски форуми най-вече за вилката. Аз съм 56 кг, 168 см. Моля напишете вашите мнения за да помогнете на мен и на другаря Lyubo_.
hakera1980

Рейтинг: 1200

Мнениеот did » Пон Май 31, 2010 8:31 pm

Ако не сте разбрали, никой няма намерение да ви отговаря, понеже това, за което питате, многократно е писано, писано, ...

Само за последните 5 дни има поне 3-4 НОВИ теми за тия колела. В последната година има поне 30. Никой сериозен човек не пише сериозно в теми, които се появяват с еднакви въпроси през 10 дни.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Lyubo_ » Пон Май 31, 2010 9:09 pm

did написа:Ако не сте разбрали, никой няма намерение да ви отговаря, понеже това, за което питате, многократно е писано, писано, ...

Само за последните 5 дни има поне 3-4 НОВИ теми за тия колела. В последната година има поне 30. Никой сериозен човек не пише сериозно в теми, които се появяват с еднакви въпроси през 10 дни.

Поне можеше да ни кажеш ти какво мислиш по въпроса, но няма значение...
Lyubo_

Рейтинг: 1180

Мнениеот uBaH » Вто Юни 01, 2010 7:33 am

Lyubo_, did e напълно прав в случая - лично аз, последните няколко дни, съм писал поне 10 отговора на подобен въпрос. Примерно тук, тук и тук. Сигурен съм, че ако напишеш в търсачката Voltage, ще излязат още много мнения по въпроса ти. А дори да не са точно по въпроса, пак те съветвам да ги прочетеш - поне ще знаеш кои са силните и слабите страни на велосипеда.
Ако след като ги прочетеш, все още не си решил и имаш въпроси, пиши пак.
Аватар
uBaH

Рейтинг: 2000

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти