Трябва ми съвет.

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Трябва ми съвет.

Мнениеот k0k0 » Вто Мар 16, 2010 1:51 am

Честито, това може би е най-правилният избор :] Welcome to Ontario team :P
Аватар
k0k0

Рейтинг: 1419

Мнениеот DenisMutlu » Вто Мар 16, 2010 2:38 am

Какво представляват тези Вело Клубове? В смисъл никога не съм бил в такъв и не познавам някой който да е бил :) Нещо като мото клубовете ли са?
Аватар
DenisMutlu

Рейтинг: 1327

Мнениеот Ozzie » Вто Мар 16, 2010 9:52 am

абе карай си колелото и си прави кефа
то има една приказка "краставите магарета сами се надушват"
както се казва, все ще си намериш някоя групичка с която да караш
:thumb:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот fenoryl » Вто Мар 16, 2010 12:01 pm

Като ще караш на морето си земай V-brake. Роторите на дисковите спирачки хващат ръжда заради солта. Тези ротори които видях бяха Avid, но предполагам че и другите няма да се държат много по различно. Ще има да бършеш и бършеш ... но то няма да излиза :D

Всъщност и веригата и венците ... ще си ръждясват съвсем спокойно дори да караш на 200м от морето. Така че и тях ще трябва доста да подържаш.
Powerplant: 1 × General Electric / Volvo Aero RM12 Afterburning turbofan
6× Rb.74 (AIM-9) or Rb 98 (IRIS-T) / 4× Rb.99 (AIM-120) or MICA
4× Rb.71 (Skyflash) or Meteor / 4× Rb.75 / 2× KEPD.350 / 2× Rbs.15F
Аватар
fenoryl

Рейтинг: 1455

Мнениеот DenisMutlu » Вто Мар 16, 2010 12:04 pm

Имам ги условията да си мия колелото всеки ден по няколко пъти така, че мисля поддръжката няма да ми е проблема :)
Аватар
DenisMutlu

Рейтинг: 1327

Мнениеот Fixt00l » Пет Юни 04, 2010 1:10 am

Може ли най-безсрамно и нагло да се възползвам от темата - виждам, че има компетентни хора, аи споменахте Drag Grand Canyon, който смятам да си взема.Аз се уморих от мислене за шосейно колело, след като един в последния момент реши да не продаде Ултеграта си, и си подготвям резервен вариант - ако не ми дадат банков кредит за добра шосейка, каквато вече почти си избрах, резервният вариант ще е Каньон, който е с Deore монтаж (не зная каква е разликата между Deore и XT).Думата ми е, струва ли си тия 900 лв, аз мислех, че няма избор на велосипеди, но видях няколко на Scott, и не ми е ясно дали си заслужават цените.Не познавам изобщо монтажа на подобни велосипеди, нито знам това потъващо чудо на Grand Canyon кога се ползва, доколко е полезно или рисковано (не зная как се казва потъващата предница).Ще се ползва по около 1000км на месец, за ходене на работа (на 25км отвкъщи, в едната посока) и на тренировки (на 8км отвкъщи, отново в едната посока).Карал съм само веднъж PRO Каньона, много по-удобен, в пъти, ми беше от шосейката.В sportdelivery.com има цели две страници с градски велосипеди, дали бихте отсяли онези модели, които си струват? Висок съм 179 см, тежа 97кг (олеле, майко, но ще ги сваля).Тия килца много ме притесняват, ако си взема шосейкас пълен монтаж Shimano 105, дори и качествена да е...

http://www.sportdelivery.com/catalog/in ... =1&sort=3a :banghead:
Аватар
Fixt00l

Рейтинг: 1160

Мнениеот mitkoo2 » Пет Юни 04, 2010 10:43 pm

DenisMutlu написа:Вече съм горд собственик на Драг Онтарио ТЕ с предна дискова :) Сега остава да си намеря някой вело клуб който няма нищо против ръждясал велосипедист :)

Честито и от мен ! !
относно Драг Онтарио ТЕ за колко пари си го взе и от кои магазин ако не е таина и аз смятам си вземам това колело :beer:
http://www.dimibike.com/product_info.ph ... ts_id=1058
mitkoo2

Рейтинг: 1200

Предишна

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти