Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Племенницата ми иска да си вземе колело висока е 160 тежи 50кг, но и баща и иска да го покарва а той е висок 183 и тежи 90-100кг. Аз съм със Онтарио ТЕ и като гледам парите ще им стигнат за такова, но все пак реших да попитам това добър вариант ли е и какво си заслужава за тези пари. Колелото ще се кара предимно градско и с идеята, че може от време не време и лекинко в планината. Какъв размер рамка ще е най-удачен?
bobivg написа:Благодаря за отговора и все пак дайте някой модел като алтернатива на онтариото.
като алтернатива не ми се рови да търся модели рамка 17" до 17,5" би била разумен компромис за ръста на двамата, но както казаха по- горе може да се окаже, че няма да е велосипеда който е удобен за двамата P.S. Племенницата ти, няма ли да дръпне някой друг сантиметър на височина?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
А дамската версия на Ontario, пак размер 16'', 1 приятелка наскоро си взе същото, висока е някъде 160-163см и и беше идеално...
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
Ферини Р3 - вчера купи шефа за щерката такова - много проятно изглеждаше в магазина , дори мисля че за 450 лв е най доброто колелце.Имаше обаче само 16" и 18" мисля .