И от тук нататък започва окомплектоването му. От старото си колело (което ми се иска да запазя в движение) мога да ползвам единствено каплите, като за главините не съм сигурен.
Понеже вероятно доста от отговорите на въпросите ми зависят и от моите размери - 186 cm съм, около 77-78 килца лятото и типа ми каране ще е... всякакъв - изследване на нови пътеки, катерене, спускане... точно за това си харесах тази концептуална рамка.
И от тук нататък започват многото питанки.
1. Каква вилка да сложа? Което зная е, че ХС вилките са с по-малък ход, но по-леки, докъто DH вилките - по-тежички, но с по-голям ход (и надеждност). Но концепцията на F4, доколкото знам е АМ, тоест нещо средно. Знам, че трябва да се съобразява вида на вилката със челото на рамката (ъгъл, размер) - нещо, което аз не мога да направя. Което можах - измерих (с немалка грешка на прибора) размерите на челото - ~120mm дължина на ~31-33 mm диаметър. Ъгъл не мога да преценя как да измеря.
Така че какъв тип вилица и евентуално по-евтини (нисък клас) модели.
2. Средно движение + курбели. Тук съм хабсолютна ливада. Нищо не съм разбрал от четенето в този форум. Нито каква е подходящата дължина на курбелите, нито типа касета, нито нещо свързано с венците... знам, само, че трябва да се съобрази с размера на рамката ми

3. Лапа/кормило. От един от механиците във Веломанията (хигиената) разбрах, че дългата лапа не е добра оферта за мека рамка. Освен това какъв тип кормило да търся, по-късо, по-дълго?
4. Спирачки. Идеите ми са, за сега да си прехвърля дъвките от стария боклучко, с мисълта в бъдеще да сложа диск отпред и по-свястна челюст отзад. Можете ли да дадете идеи за спирачки/модели?
Приемам и всякакви съвети и напътствия от хора, карали подобен тип колело, конкретния модел, както и сходни модели от други марки. До сега съм си бил със заядлив твърдак и съм си общо взето ливада в планинското колоездене...
Благодаря предварително!