Заслужава ли си да сменя DART3 за Duro DJ D

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Заслужава ли си да сменя DART3 за Duro DJ D

Мнениеот Evgeni » Сря Апр 20, 2011 10:09 pm

В момента притежавам DART-a,преди имах дуро(старото колело се продаде с нея).Та сега си мисля дали пак да не взема дуро, защото работи по-меко и УЖ обира повече неравности от дарт-а, който много хора смятат за дърво-е да, ама не е дърво.Просто работи малко по-твърдо и има по-малко ход.Но все още растежът ми не е приключил и дарт-а ще ми става все по-мека.Другото, което ме интересува-как ще дойде един 180мм ротор на дарт-а и на дурото.(карам дарт-а с 160мм, а на дурото в последния момент бях сложил 180 и не го карах достатъчно).И като поддръжка-коя е по-капризна(нямам достатъчно голям опит в това).Но и двете се смазват със силиконов спрей преди/след каране.
royalracing злоупотребява с акаунтите на хора от форума!
Evgeni

Рейтинг: 1192

Re: Заслужава ли си да сменя DART3 за Duro DJ D

Мнениеот zpaz » Пет Апр 22, 2011 8:20 pm

Карам 2 години Дарт 3 с 180мм диск, спирачката е Тектро Аурига про. Тежа 85кг и нямам никакъв луфт.Вилката е купувана нова. По-принцип като излезе модела в сайта на Рокс Шокс и даваха 180 мм ротор мах, но после го свалиха на 160.
Да сме живи, щото много здрави си умряха!!!
Аватар
zpaz

Рейтинг: 1400

Re: Заслужава ли си да сменя DART3 за Duro DJ D

Мнениеот Evgeni » Съб Апр 23, 2011 7:30 pm

Как я караш?Аз имам лек луфт..много лек.Проблем ли е?
royalracing злоупотребява с акаунтите на хора от форума!
Evgeni

Рейтинг: 1192

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти