Моля без подигравки, както казах нов съм.
swaggajackaz написа:Drag Climber и на мен ми харесва.. колко пари долу горе му искат за 2ра ръка ?
zafirovp написа:Става за градско каране.
swaggajackaz написа:В какъв смисъл.. защото аз си се спускам по пътечки с него.. да не земе да ме остави някъде?
zafirovp написа:Става за градско каране. Защо мислиш, че някой ще ти се подиграва, всички сме почнали от такива колело. Ако искаш да караш в планината и ти трябва нещо по-евтино мога да те насоча към Drag Climber и Ram HT1. Също така има добри оферти за колела 2ра ръка. Първия ми съвет е да бягаш от колела със задно окачване. Това само ще ти пречи. Недей да се заблуждаваш да си взимаш евтина ''мекица''. Според мен най-евтиното колело със работешто задно окчване е Mongoose Oter (1100 лв) и пак няма да е кой знае какво.
vanko94 написа:zafirovp написа:Става за градско каране. Защо мислиш, че някой ще ти се подиграва, всички сме почнали от такива колело. Ако искаш да караш в планината и ти трябва нещо по-евтино мога да те насоча към Drag Climber и Ram HT1. Също така има добри оферти за колела 2ра ръка. Първия ми съвет е да бягаш от колела със задно окачване. Това само ще ти пречи. Недей да се заблуждаваш да си взимаш евтина ''мекица''. Според мен най-евтиното колело със работешто задно окчване е Mongoose Oter (1100 лв) и пак няма да е кой знае какво.
Я пак си помисли за колко пари говориш за хубавите мекици. http://screambikes.eu/bg/ramki-mtb-amor ... chast.html
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта