Нов съм.. въпросче

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Нов съм.. въпросче

Мнениеот swaggajackaz » Пон Апр 11, 2011 1:43 pm

Понеже съм новичък и още нямам пари за хубав байк си карам с моя и искам да Ви попитам дали изобщо става за нещо
Изображение - ето го и него.. същия само че зелен и без светлоотразители.. какво мислите..

Моля без подигравки, както казах нов съм.
GO BIG OR GO HOME!
Аватар
swaggajackaz

Рейтинг: 1180

Re: Нов съм.. въпросче

Мнениеот zafirovp » Пон Апр 11, 2011 1:53 pm

Става за градско каране. Защо мислиш, че някой ще ти се подиграва, всички сме почнали от такива колело. Ако искаш да караш в планината и ти трябва нещо по-евтино мога да те насоча към Drag Climber и Ram HT1. Също така има добри оферти за колела 2ра ръка. Първия ми съвет е да бягаш от колела със задно окачване. Това само ще ти пречи. Недей да се заблуждаваш да си взимаш евтина ''мекица''. Според мен най-евтиното колело със работешто задно окчване е Mongoose Oter (1100 лв) и пак няма да е кой знае какво.
Търся Marzocchi Roco на части.
Аватар
zafirovp

Рейтинг: 1297

Мнениеот swaggajackaz » Пон Апр 11, 2011 1:57 pm

Drag Climber и на мен ми харесва.. колко пари долу горе му искат за 2ра ръка ?
GO BIG OR GO HOME!
Аватар
swaggajackaz

Мнениеот despite » Пон Апр 11, 2011 3:36 pm

swaggajackaz написа:Drag Climber и на мен ми харесва.. колко пари долу горе му искат за 2ра ръка ?

Около 400лв за цяло колело на старо.
despite

Рейтинг: 1365

Мнениеот EccentricMOTION » Пон Апр 11, 2011 4:24 pm

При следваща покупка се насочи към нещо с класическа 'твърда' рамка без задно окачване, дискови спирачки и други присъщи за велосипедите над 2000лв.
Едно добро предложение е велосипед като Drag ZX-3 на цена около 450лв. Има всичко за начален клас велосипед - алуминиева рамка, капли с двойностенни шини, скоростна система шимано от начален и най-важното съвместимост с компоненти, което предполага надграждане в бъдеще. Събирай търпеливо парички, карай си твоето колелце, поддържай го, грижи се за него и когато имаш възможност много добре разгледай офертите и си вземи нов велосипед. Успех!
Изображение
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот swaggajackaz » Пон Апр 11, 2011 6:57 pm

Много Ви благодаря пичове! Супер сте! :clap: :bowdown:
GO BIG OR GO HOME!
Аватар
swaggajackaz

Мнениеот PtD » Пон Апр 11, 2011 7:36 pm

zafirovp написа:Става за градско каране.

Даже и за градско каране не става. Единственото му приложение е за градски мъки.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот drumboy » Вто Апр 12, 2011 12:02 am

Немога да разбера как още се намират производители които да правят такива колела ? :crazy:
Колелото както каза предния потребител става само за градски мъки,но го карай за сега докато сабереш пари за по хубаво :)
И не се притеснявай сички сме тръгнали от някаде :peace:
Основен проблем на света е,че глупаците са уверени в себе си,а умните хора са пълни
със съмнения!
Аватар
drumboy

Рейтинг: 1103

Мнениеот swaggajackaz » Вто Апр 12, 2011 1:12 pm

Спускам се тука около града по разни склонове и ще издържи още време, но колко не се знае :D Ще събирам пари за ново по добро! А да имам братовчед във В. Търново и той кара скейт и гледах там едни байкари карат с такива планински колелета и като им гледам вилките... мойта е по тънка :D ама аз си знаех още като го зимах, че е боклук, но какво да се прави ..
GO BIG OR GO HOME!
Аватар
swaggajackaz

Мнениеот SASHO_DH » Вто Апр 12, 2011 9:14 pm

:dontknow: Няма защо да се подиграваме такова ми беше първото колело. Но не завърши добре :bawling:
НАГОРЕ С ЛИФТ ,НАДОЛУ С ДРИФТ
Аватар
SASHO_DH

Рейтинг: 1091

Мнениеот swaggajackaz » Сря Апр 13, 2011 12:47 pm

В какъв смисъл.. защото аз си се спускам по пътечки с него.. да не земе да ме остави някъде :D ?
GO BIG OR GO HOME!
Аватар
swaggajackaz

Мнениеот Madnesst » Чет Апр 14, 2011 8:51 am

swaggajackaz написа:В какъв смисъл.. защото аз си се спускам по пътечки с него.. да не земе да ме остави някъде :D ?

Ами аз имам един приятел който караше в парка с такова и на един вираж вилката се огъна на 2 каплата и тя :D така че ги избягвай :D
Приятелите са като циците ..Някой са големи .. други малки .. Някой са истински .. Други са фалшиви :)
Аватар
Madnesst

Рейтинг: 1232

Мнениеот vanko94 » Чет Апр 28, 2011 7:37 pm

zafirovp написа:Става за градско каране. Защо мислиш, че някой ще ти се подиграва, всички сме почнали от такива колело. Ако искаш да караш в планината и ти трябва нещо по-евтино мога да те насоча към Drag Climber и Ram HT1. Също така има добри оферти за колела 2ра ръка. Първия ми съвет е да бягаш от колела със задно окачване. Това само ще ти пречи. Недей да се заблуждаваш да си взимаш евтина ''мекица''. Според мен най-евтиното колело със работешто задно окчване е Mongoose Oter (1100 лв) и пак няма да е кой знае какво.

Я пак си помисли за колко пари говориш за хубавите мекици. http://screambikes.eu/bg/ramki-mtb-amor ... chast.html
Аватар
vanko94

Рейтинг: 910

Мнениеот drumboy » Чет Апр 28, 2011 7:40 pm

vanko94 написа:
zafirovp написа:Става за градско каране. Защо мислиш, че някой ще ти се подиграва, всички сме почнали от такива колело. Ако искаш да караш в планината и ти трябва нещо по-евтино мога да те насоча към Drag Climber и Ram HT1. Също така има добри оферти за колела 2ра ръка. Първия ми съвет е да бягаш от колела със задно окачване. Това само ще ти пречи. Недей да се заблуждаваш да си взимаш евтина ''мекица''. Според мен най-евтиното колело със работешто задно окчване е Mongoose Oter (1100 лв) и пак няма да е кой знае какво.

Я пак си помисли за колко пари говориш за хубавите мекици. http://screambikes.eu/bg/ramki-mtb-amor ... chast.html

Какво обаждане и то не на място само...
Погледни че това е само рамка предна част
Тука иде реч за цяло колело а не полвин рамка :smash:
Иванее...Иванее... чети по внимателно!
Основен проблем на света е,че глупаците са уверени в себе си,а умните хора са пълни
със съмнения!
Аватар
drumboy

Рейтинг: 1103

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти