Дилема

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Дилема

Мнениеот dimo1882 » Сря Мар 21, 2012 2:05 pm

Здравейте!От 1 седмица реших,че ще сменям старото си колело и след стабилно четене във форума се спрях на 2 варианта .Първия е Вивело Скай 2,Втория е драг зх 1 . досещате се,че бюджета ми е малък..Спрял съм се на тях,защото ми трябва предимно за градско каране,без излишни екстри,но все пак да ми харесвва визуално.1 и 88 съм на 93 кг.Проблема ми идва оттам,че не мога да избера кой да е,нямаше да се колебая за вивелото,ако бях от София,или някой др град в който се предлага.Но съм от Пловдив и доколкото разбрах тук не се предлага никъде,та първия ми въпрос е на кой от онлайн магазините бих могъл да се доверя?После ме притеснява,че не знам дали на булевард руски или другите магазини в града ще са отзивчиви за да им поверя поддръжката му,тъй като имам чувството,че ако не съм си купил колелото от тях няма да ме броят за жив...Доколото знам Вивелото го има в размери 19 и 21,предполагам че 21 трябва да ми пасне.Но е рисковано без да съм го пробвал,а пък до София нямам време да ходя,засега..
За Драга се чудя ,защото ще стане по-лесно с него,поръчвам го през магазина на Руски(Тандем),има го в размер 22 и имам доверие на хората,а и знам че после ще работят по него,в случай че има проблеми.Като цяло искам Вивелото,но бих се задоволил ии с драга,ако прецените,че обстоятелствата,които изредих са достатъчно основателни. Приемам всякакви препоръки и мнения,благодаря предварително.
Drag ZX 3
dimo1882

Рейтинг: 1205

Re: Дилема

Мнениеот Metomixa » Сря Мар 21, 2012 4:02 pm

Малко по-скъп от ЗХ1 е ЗХ2,но ти го препоръчвам,защото един приятел си беше взел такова Вивело и хич не беше доволен,че накрая даже го продаде.Това е само препоръка според мойта гледна точка,но нека и някой по-компетентен даде мнението си :agree: ЗХ2 е перфектно за градско,че и даже за леко ХС става :agree: Успех с избора :beer:
Аватар
Metomixa

Рейтинг: 1072

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти