kosio_dh написа:+1 за Аполон-а.Наистина надеждно колело
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
CC Designs написа:Никой не знае какво иска да кара още преди да си е купил първия велосипед. Аз карам по пътеките 2-ра година вече и още не знам какво искам да карам точно. За този бюджет ще ти препоръчам 2 колела - Sprint Apolon и Ferrini R3. Много хвалби съм чувал и за двете, и двете са от най-доброто до към 500лв. Ти сам си преценяваш натам.
РиЖкО написа:Може ли да попитам каква е разликата между Sprint Apolon за 499лв и другия за 470лв :?
dimo1882 написа:Аз съм с Драг ЗХ 3 (2011) и съм доволен ..Преди два месеца реших новото ми превозно средство да е колело,но тъй като не бях карал отдавна не бях и запознат с велосипедите. Исках здраво колело,без да му сменям нищо - просто да се кача и да се предвижа от точка А до точка Б . Тъй като повечето колела до 500 лв ще ти свършат подобна работа,аз се спрях на Драга,защото имам познат механик (от магазин,който е дилър на Драг) и съответно ще се грижи добре за него.Второ защото са си доказана марка и трето защото спринта не ми харесваше визуално. Като видях Драга - черно и бяло мат си казах ,че това ще е ..:)ЗХ 3 от 2011 е без сменяемо ухо,което се води основен минус за моето колело,но аз за себе си знам къде и как ще карам,затова и не ме интересува особенно.Но погледни преди 2 дни излезе моделът от 2012,който има този елемент в рамката,ако това е нещото което те притеснява.. Смених му гумите с градски и сега направо хвърча. Въпрос на личен избор е кое ще избереш,в крайна сметка колело за 500 лв все би трябвало да върви,нали ?!Има недостатъци спрямо Аполона и като цяло ако съдя по мненията и на хората във форума и като компоненти Аполона повече си заслужава парите
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта