Искам ново колело

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Искам ново колело

Мнениеот Searnox » Пет Юни 15, 2012 1:05 pm

Търся си прилично колело за да шавам по български планини. Крос кънтри най вече. Заделил съм сума от порядъка на 1600 - 1800лв, но нещата които виждам за тези пари никак не ми допадат. Предложете нещо прилично последно гледах Драг ZX-6 про, но вилката не я знам що за животно е.
Та моля предложете нещо прилично :)
Аватар
Searnox

Рейтинг: 1180

Re: Искам ново колело

Мнениеот DownhillStar » Пет Юни 15, 2012 1:44 pm

Не мога да дам никакво мнение за Драга, но за мен Рам АМ е най-добре за ХС/АМ - http://www.niko-bikes.com/shop/product. ... ductID=334 . Най-добре е ако вземеш само рамката и другите части си ги вземеш ти. По този начин хем ще можеш да влезнеш в своя си бюджет, хем ще можеш да си избереш частите. :beer:
Кажи ле дупе, проблем ли виде, ти набием матрицата у дупарата, а?!Ела пиле, ела!
Аватар
DownhillStar

Рейтинг: 1208

Мнениеот valentin.georgiev » Пет Юни 15, 2012 3:18 pm

Здравей,
аз тази година си взех RAM HT.2.2 като му смених вилката, че тези с които идваше нещо не ми харесваше.
С твоя бюджет можеш да си го позволиш.

Можеш да погледнеш и HT3 29", но за тези пари компонентите няма да са най- добрите, но ще може да надграждаш.

Изборът ми се основаваше на това, че рамката е здрава и изпитана и може да понася по- сериозно натоварване.

А тази година Cross също извадиха добри предложения за ХС.

Дано съм те ориентирал малко.
Аватар
valentin.georgiev

Рейтинг: 1627

Мнениеот Ozzie » Пет Юни 15, 2012 6:08 pm

CUBE-то за което питаше в предната тема е съвсем не лош избор, при положение, че ти го дават и с една година гаранция. Само едни SPD педали и обувки и си ти.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Searnox » Пет Юни 15, 2012 6:33 pm

Ozzie написа:CUBE-то за което питаше в предната тема е съвсем не лош избор, при положение, че ти го дават и с една година гаранция. Само едни SPD педали и обувки и си ти.

То е прекрасен вариянт, но ще ми одерат кожата докато ми го докарат от германия за голямо мое съжеление. :(
Аватар
Searnox

Рейтинг: 1180

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти