Искам вашето мнение по въпроса ?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Искам вашето мнение по въпроса ?

Мнениеот TurboDoctor » Вто Сеп 04, 2012 1:37 pm

Така здравейте на всички, искам ви мнението по въпроса. Догодина пролетта ще ви взимат ново колело и аз много исках Cross T-REX но двама познати които разбират ми препоръчаха Drag C1 Comp аз дълги мислих и реших да попитам в този невероятен сайт, според вас Drag C1 ли да си взема вместо Cross T-REX и ако е така ми кажете защо не ми препоръчвате рекса? Това беше основното и така към един друг въпрос като задобрея да ми сменя ли вилката, да му сложа ли дискови хидравлични и тем подобни или по точно да му подобря частите ? :agree: :beer: :peace: :liplick: :wavey:
Аватар
TurboDoctor

Рейтинг: 1040

Re: Искам вашето мнение по въпроса ?

Мнениеот Admin » Вто Сеп 04, 2012 2:59 pm

При така поставен въпрос - Drag C1. Ето защо: viewtopic.php?f=30&t=80672
По втория въпрос - съвсем естествено е като задобрееш и като разбереш от какъв точно велосипед имаш нужда, да подобриш наличния или направо да го смениш с нов.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот draggerr » Чет Сеп 06, 2012 9:43 pm

C1 разбира се, T-Rex е много тежък и частите куцат...
Drag ZX2
Аватар
draggerr

Рейтинг: 1121

Мнениеот presiqn » Съб Сеп 08, 2012 10:10 pm

Ами вземи първо си избери къф стил ще караш защото двете колела са си доста различни. Попринцип с1-то е много по-добро от кроса. За t-rex-а има много лоши отзиви а пък и аз лично съм питал в магазин на крос и ми казаха че е пълен боклук а щом там ми го казаха а попринцип трябва да си пробутат боклуците. Само на външен вид е добро. :D :beer:
presiqn

Рейтинг: 1116

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти