Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Така здравейте на всички, искам ви мнението по въпроса. Догодина пролетта ще ви взимат ново колело и аз много исках Cross T-REX но двама познати които разбират ми препоръчаха Drag C1 Comp аз дълги мислих и реших да попитам в този невероятен сайт, според вас Drag C1 ли да си взема вместо Cross T-REX и ако е така ми кажете защо не ми препоръчвате рекса? Това беше основното и така към един друг въпрос като задобрея да ми сменя ли вилката, да му сложа ли дискови хидравлични и тем подобни или по точно да му подобря частите ?
При така поставен въпрос - Drag C1. Ето защо: viewtopic.php?f=30&t=80672 По втория въпрос - съвсем естествено е като задобрееш и като разбереш от какъв точно велосипед имаш нужда, да подобриш наличния или направо да го смениш с нов.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Ами вземи първо си избери къф стил ще караш защото двете колела са си доста различни. Попринцип с1-то е много по-добро от кроса. За t-rex-а има много лоши отзиви а пък и аз лично съм питал в магазин на крос и ми казаха че е пълен боклук а щом там ми го казаха а попринцип трябва да си пробутат боклуците. Само на външен вид е добро.