Запитване относно марка велосипеди

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Запитване относно марка велосипеди

Мнениеот jafiso » Пет Сеп 21, 2012 8:02 pm

Здравейте,

Относително от скоро се интересувам от планински велосипеди. В момента ми попадна възможност да се сдобия с велосипед Kellys. Търсачката във форума не ми показа информация за марката, та молбата ми е за някакви отзиви за нея. Благодаря Ви!
Bahur Bike Team
Аватар
jafiso

Рейтинг: 1220

Re: Запитване относно марка велосипеди

Мнениеот jafiso » Съб Сеп 22, 2012 8:48 pm

jafiso написа:Здравейте,

Относително от скоро се интересувам от планински велосипеди. В момента ми попадна възможност да се сдобия с велосипед Kellys. Търсачката във форума не ми показа информация за марката, та молбата ми е за някакви отзиви за нея. Благодаря Ви!

Няма проблем да споделите дори да е чист боклук, но наистина за мен е важно някой ако има инфо да я сподели. Може и на лични. :erm:
Bahur Bike Team
Аватар
jafiso

Мнениеот traveler » Нед Сеп 23, 2012 1:51 pm

Лично аз сега разбрах за тези колелета :eyebrow:
Може би няма включване досега,защото никой не я предлага у нас.А пък и ти си много лаконичен-не казваш модел,някакви данни по окомплектовката,дори линк към снимка на модела няма :look:
Аз направих едно търсене,намерих сайта им-по-късно ще го разгледам.Иначе е доста атрактивен :evil:
http://kellysbike.com/index.php?id=kalendar_2012 :8D:
traveler

Рейтинг: 1251

Мнениеот jafiso » Нед Сеп 23, 2012 2:30 pm

Лично аз сега разбрах за тези колелета
Може би няма включване досега,защото никой не я предлага у нас.А пък и ти си много лаконичен-не казваш модел,някакви данни по окомплектовката,дори линк към снимка на модела няма
Аз направих едно търсене,намерих сайта им-по-късно ще го разгледам.Иначе е доста атрактивен
http://kellysbike.com/index.php?id=kalendar_2012

Да, прав сте. Лаконичен съм, защото видях велосипеда за много кратко. Тази седмица ако успея да го взема ще пиша по-подробно и ще кача снимки. Поздрави! :agree:
Bahur Bike Team
Аватар
jafiso

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти