команди shimano заден дерайлюр sram x4

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

команди shimano заден дерайлюр sram x4

Мнениеот silvesterr » Пон Окт 01, 2012 7:58 pm

Здравей Те, имам следния въпрос командите са ми shimano комбинираните- спирачка и команда на едно,заден дералюр sram x4, задна касета shimano 8ца,губят ми се две предавки или 1-2 или 7-8 (при натягане на жилото) стигам до извода че командата на шимано не може да управлява,(преди бях с команди срам но паднах и счупих дясната ,затова минах на шимано 2 в 1- спирачка и команда) въпроса ми е тъй като един път вече се набутах с 2 в 1, сега триабва да си купувам срам явно тук в форуна намирам десни командиза sram x5, x7, x9 те ще могат ли да управляват моят sram x4, или направо да минавам на заден дерайлюр shimano и да спра да се набутвам . Благодаря предварително.
silvesterr

Рейтинг: 1202

Re: команди shimano заден дерайлюр sram x4

Мнениеот chekapera » Пон Окт 01, 2012 10:21 pm

Стъпките на Shimano и Sram са различни , двете марки имат различнитехнологии за задвижване на скоростната система и принципно не се сработват.
chekapera

Рейтинг: 1191

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти