пп. по малко изчисления мога да вдигна колчето ми с още 8 см и така би следвало драга да стане колкото кроса!

sensation_blue написа:Както каза - ще караш само по баири и то по шосе, нали?
Доколкото разбирам нито ще правиш трикове, нито ще се спускаш сериозно нито нищо такова. Рамката на C1 е предназначена точно за DJ, street и често се използва и като "твърдаци с бойни вилки" за DH, макар че по принцип не и е това предназначението. Последното нещо, което бих направил е да взема тази нарочно направена къса и малка рамка за катерене по баири.
Мисля, че дори и 400 мм колче ще се окаже късо, а да не говорим че задника ти ще иде супер назад и изобщо няма да можеш да катериш нормално с него (предницата ще ти се отлепя и т.н.). Ще трябва и много дълга лапа и т.н.
Те са ти го казали, ама ако искаш си чупи главата.
Дори например HT2 принципно е късо и не е най-добро за катерене - аз съм 175см и съм със 17 инча рамка, но на мен ми дават 17.5 като оптимална. Карам със леко скъсено 400мм колче (350 ми идва една идея късо). Така че сам си сметни като си по-висок как ще ти е с по-ниска рамкаИ като смяташ не смятай само дължината на седалковата тръба ами и ъгъла й
п.п. все пак 80мм вилка може и да подобри нещата при катеренето, но остава проблема с късата и скосена рамка.
johnie123 написа:здрасти така според мен ако ще караш xc ти трябва рамка от рода на ram htone,drag ontario ,drag zx4 ......C1 e по скоро за дирт но също така е и доста издражлива рамка която се е доказала с годините.много мой приятели са с c1и не са имали проблеми но както ти си решиш . поздрави
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта