Мнение за спирачки

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнение за спирачки

Мнениеот slavianko » Чет Дек 13, 2012 8:46 pm

Малко по-надолу има почти същата тема, но не е колегиално да задавам въпроси в тема на друг човек. Също ме извинете ако не съм улучил раздела и е трябвало да питам в друг. Искам да си закупя някакви бюджетни хидравлики и въпроса ми е най вече следният: Някой има ли идея тия хидравлики от линка по долу имат ли в комплекта маркучи и накладки ? Писах им на посоченият мейл но все още нямам отговор и затова се обръщам към вас с надежда някой да е пазарувал такива и да ми даде отговор на въпросите.

http://screambikes.eu/bg/spirachki/8592 ... -2011.html
http://screambikes.eu/bg/spirachki/8594 ... -2011.html

И ако нямат от къде може човек да си закупи подходящи маркучи и накладки за тия спирачки и също какво би струвало това.
Аватар
slavianko

Рейтинг: 1234

Re: Мнение за спирачки

Мнениеот Ozzie » Чет Дек 13, 2012 9:06 pm

маркучи - да
накладки - да
На теб ти остава да избереш размер на диска и съответния преходник за монтаж.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот slavianko » Чет Дек 13, 2012 10:23 pm

Ozzie написа:маркучи - да
накладки - да
На теб ти остава да избереш размер на диска и съответния преходник за монтаж.
Благодаря за бързият отговор. В такъв случай директно им ги поръчвам. Отностно дисковете вече ги имам и ще мина без тях
Аватар
slavianko

Рейтинг: 1234

Мнениеот diabo » Пет Дек 14, 2012 6:17 pm

Аз съм с такива спирачки и мога да ти кажа ,че за парите си заслужава. :beer:
diabo

Рейтинг: 1173

Мнениеот EccentricMOTION » Пон Дек 17, 2012 11:21 am

Спирачките са готови за монтаж - цяла линия от лост, маркуч, апарат, накладки. ЛИПСВАТ преходници, трябва да съобразиш какъв е монтажа на вилката и рамката (standart (IS) или post mount(PM)) - странични отвори или фронтални на апарата.
Спирачката е лесна за сервизиране, достъпна като цена, без настройки и особена спирачна сила - подходяща за леко и умерено каране. При ползване в планински условия препоръчвам 180 преден и 160мм заден ротор.
Отбелязвам, че това не са спирачки за спускане/фрийрайд.
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти