Мнение за велосипед CONWAY

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнение за велосипед CONWAY

Мнениеот ALexG » Пон Мар 18, 2013 3:01 pm

Здравейте уважаеми съфорумци ( особено тези с повече опит ) !

Тъй като още не съм се сдобил с велосипед , предвид факта че си правих ъпгрейд на колата и парите малко ми намаляха с много почнах да обикалям наново магазините не с бюджет 700+ а възможно най - ограничен без да е мизерен ....

По този повод в магазина на КРОСС в Младост видях един велосипед с надпис CONWAY който според мен е 1:1 с Grip 124 с различни гуми и джанти :dontknow: и казаха учтивите продавачи че имат само няколко бройки 22 рамка което въпреки че ми е малко високо ме устройва с моя крив гръб и е на скромната цена от 540 лв

Преди да скоча без да се прекръстя дори някой дали има впечатление и повече информация защото в интернет не мога да намеря нищо ....

Благодаря предварително за мненията !
Животът е като стълба към курник: Къс и осран !

Погледни дълбоко вътре в себе си и ако НЕ останеш доволен , то тогава животът ти се сдобива със смисъл !
Аватар
ALexG

Рейтинг: 1205

Re: Мнение за велосипед CONWAY

Мнениеот ALexG » Пон Мар 18, 2013 5:15 pm

Пропуснал съм модела след CONWAY MS400
Животът е като стълба към курник: Къс и осран !

Погледни дълбоко вътре в себе си и ако НЕ останеш доволен , то тогава животът ти се сдобива със смисъл !
Аватар
ALexG

Рейтинг: 1205

Re: Мнение за велосипед CONWAY

Мнениеот KrK » Чет Мар 21, 2013 2:46 pm

За тази цена и това което получаваш надали ще намериш друга толкова добра оферта ;)
KrK

Рейтинг: 1300

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти