Колело...

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Колело...

Мнениеот trivium98 » Вто Май 21, 2013 11:18 pm

Търся си колело, още не съм решил дали да е твърда рамка или мека, понеже разбрах че за парите ми само рамка не мога да си взема хубава :rofl: . Така де търся си колело за около 650-700лв. Чакам предложения, но само без РАМ ХТ.1, имал съм такъв. Не съм се ориентирал към определен стил. Ще изброя малко колела, които ми харесаха долу/горе. Много исках да си взема Крос Т-Рекс преди, защото знам че е доста издръжлива рамка, но се отказах заради тежестта (20кг) :roll2: . После се бях насочил към Драг Ф4, но разбрах че рамката не струва. Другото колело беше Крос Спотстер, което е сходно с Драг Ц1/ Клаймър. После се бях насочил към Драг Ц1 ПРО 2013 или комп, но не доусмислих идеята, но мисля че беше най- качествената за парите ми :). Да не забравя само, не се притеснявайте да пращате и втора ръка колела... :smash:
trivium98

Рейтинг: 1180

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти