Велосипед за до 150 лв.

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Велосипед за до 150 лв.

Мнениеот musaka87 » Пон Май 20, 2013 12:32 pm

Здравейте,
Мисля че знам отговорът на този въпрос, но може ли да ми препоръчате модел колело за до 150 лв. Разбира се става въпрос за втора (минимум) употреба и да поясня че е за баща ми. Иска да е с твърда рамка и в общи линии да има скорости :). Може би най-добрият вариант който виждам е някой Hacker, но май няма много на тази цена. Та ако някой има някаква идея за моята дилема да сподели :)

Поздрави,
Мартин
musaka87

Рейтинг: 1200

Re: Велосипед за до 150 лв.

Мнениеот rodopi_biker » Пон Май 20, 2013 1:05 pm

В Практикер и Метро има чисто нови за около тази цена. Разбира се от тези велосипеди не може да се очаква кой знае какво, но за предвижване в града стават.
Аватар
rodopi_biker

Рейтинг: 1220

Мнениеот Alpina » Пон Май 20, 2013 1:42 pm

rodopi_biker, по-добре препоръчай тримесечна поименна карта за градския транспорт. С останалите 20 лв ще се почерпи за това, че е направил по-добра покупка... :banghead:

musaka87, може би някой Drag Hacker или подобно - прегледай viewforum.php?f=16
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот BobbyAnev » Пон Май 20, 2013 2:20 pm

Събота и неделя на националният стадион има колела, отиди си вземи от там някое по-запазено :)
Аватар
BobbyAnev

Рейтинг: 1200

Мнениеот screamBoy » Съб Юни 01, 2013 12:38 am

баща ми си купи преди примерно 3-4 години едно Пасат (това беше на някоя от марките, май на Робифир) пълна мекица, ходи на работа с него по сухо и до сега само курбели и средно са сменени ... ново беше около 170лв ... стомана навсякъде и естествено всяка пролет си ходи на годишен преглед в сервиза, според мен е много голям късмет, особено щото настоятелно го убеждавах да си вземе твърдак а то и това се оказа ок

скъпата си взе сега Ноември един дамски Крос, алуминка, мека вилка и пружинно колче, 2 багажника, големи гуми ... колелото е много леко и удобно и дори аз понякога в града излизам с него вместо с моето ... 120лв, беше оставено в байкцентъра ... страхотно е, просто идеално за града ... а, не се събира в асансьора обаче ... било е удряно от кола и са му подменяли това-онова, левия курбел е леко кривичък ... а всичко останало е идеално, дори боята е ок, дерейльор турни и с напукани от старост гуми, нали се сещаш от слънцето как стават на едни цепчици ... все пак старото си е по-ок от гледна точка че тия неща дето първи дават фира вече вероятно са сменени

идвеята ми е, че за около тия пари има и нови и втора ръка, въоръжен с тази информация за теб остава само леката разходка докато го намериш.

Ако е ново гледай къде им е гаранционния сервиз да ти е под ръка, ако е старо гледай каквото можеш, това какво пише по частите не е толкова важно, особено ако 'не разбираш' т.е. не си прекарал безчет часове в четене на някви неща в тая област ... ще го види пича и ще му стане ясно дали е за него ^_^
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти