от screamBoy » Съб Юни 01, 2013 12:38 am
баща ми си купи преди примерно 3-4 години едно Пасат (това беше на някоя от марките, май на Робифир) пълна мекица, ходи на работа с него по сухо и до сега само курбели и средно са сменени ... ново беше около 170лв ... стомана навсякъде и естествено всяка пролет си ходи на годишен преглед в сервиза, според мен е много голям късмет, особено щото настоятелно го убеждавах да си вземе твърдак а то и това се оказа ок
скъпата си взе сега Ноември един дамски Крос, алуминка, мека вилка и пружинно колче, 2 багажника, големи гуми ... колелото е много леко и удобно и дори аз понякога в града излизам с него вместо с моето ... 120лв, беше оставено в байкцентъра ... страхотно е, просто идеално за града ... а, не се събира в асансьора обаче ... било е удряно от кола и са му подменяли това-онова, левия курбел е леко кривичък ... а всичко останало е идеално, дори боята е ок, дерейльор турни и с напукани от старост гуми, нали се сещаш от слънцето как стават на едни цепчици ... все пак старото си е по-ок от гледна точка че тия неща дето първи дават фира вече вероятно са сменени
идвеята ми е, че за около тия пари има и нови и втора ръка, въоръжен с тази информация за теб остава само леката разходка докато го намериш.
Ако е ново гледай къде им е гаранционния сервиз да ти е под ръка, ако е старо гледай каквото можеш, това какво пише по частите не е толкова важно, особено ако 'не разбираш' т.е. не си прекарал безчет часове в четене на някви неща в тая област ... ще го види пича и ще му стане ясно дали е за него ^_^
Пост свободен от семантични грешки