Ще се радвам за насоки и мнения, благодаря ви предварително : )

delamancha написа:Здравейте, реших да помоля съвет, тъй като съм затруднен в избора на велосипед за cross country за около 600-800 лв. Карам колело в града от 10тина години сигурно, като дълго време карах евтинки MTB-та, които продадох, а преди година минах на шосейно колело и съм влюбен в шосейното колоездене, карам един Genesis Aether и в града и на пътя не мисля да сменям с друг вид колело. Реших обаче че ми липсва едно планинско колело за уикенди на Витоша или някъде из Средна гора. Искам да взема Hardtail MTB със 100тина мм ход на вилката, което да издържа cross country каране, но все пак не се смятам за начинаещ и смятам да го пържа здраво. Реших да събера всички модели, които харесах, в една таблица за по-лесно сравнение. По принцип от тях най-много харесвам HTONE.3-то, но за съжаление той е с V-brake-ове, и си мисля, че много бързо ще искам да ги сменям, а не ми се инвестира много в колелото ми за уикендите. Много ме изкушава намаленият Cross, който за 659 идва с хидравлични дискове, но пък предполагам, че има причина да е толкова евтин. Важни уточнения: Ценовият ми таван е 650 лв., RAM-ът е единственото изключение, което съм склонен да направя. Също така не искам колело втора ръка, предпочитам да е ново, макар и скромно.
Ще се радвам за насоки и мнения, благодаря ви предварително : )
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта