Помощ от вас за избор на велосипед.

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Помощ от вас за избор на велосипед.

Мнениеот White`DeviL » Пон Сеп 23, 2013 7:49 pm

Здравейте бъдещи колеги. Започвам с това че съм пълен аматъор и неразбирач, доста неща разбрах от форума за които и не предполагах че имат значение. Както и наименованията на повечето компоненти, абе смятайте ме за абсолютен новак. До няколко месеца или на пролет мисля да яхвам някакъв велосипед. Предимно ще се ползва за градско каране като за начало и с времето се надявам да се запозная с нови хора с които мога да карам както в града така и извън него. Като цяло мисля да зарязвам автомобила и начина ми на придвижване да става със велосипед. И така ви моля за помощ и препоръки за марки и модели. Намислил съм си да отделя около 700лв и се надявам се да стигнат за да задоволят изискванията ми. Висок съм около 1.70 и нисък за килограмите си :rofl: , които са около 90. Надявам се да се разделя по живо по здраво с поне петнайсетина от тях :D Та изискванията ми са велосипеда да е колкото се може по бърз и маневрен из града и уличките, да издържа на бой примерно през стълби и бордюри, а не да се разчекне на първото скокче и да търся най близкия металекс :rofl: И да може да се ъпгрейдва задължително. И да има някаква визия колкото и глупаво да ви звучи. Засега съм се насочил към Sprint APOLON 2012, Cross 26" GRIP 124 2013, DRAG ZX4 TEAM EDITION. С удоволствие ще приема вашите препоръки и съвети. :)
White`DeviL

Рейтинг: 1200

Re: Помощ от вас за избор на велосипед.

Мнениеот Stoyanov » Сря Сеп 25, 2013 6:15 am

Погледни темата ми. Аз в момента се колебая между аполон 2014, паралакс 2дб и grx8. Нещата май клонят към аполон след нещата, които изчетох из форума и чух от консултанта, но ще видим какво ще стане, като ги тествам и трите. Виж какво сме коментирали в темата ми и какво ще разкажа за тестовете :)
Stoyanov

Рейтинг: 1255

Мнениеот Rider-BG-DH » Съб Окт 05, 2013 1:54 am

Предлагам ви RAM ht one, Sprint Apolon, NS bitch, Cross grx9 и Specialized Stumpjumper HT Comp :agree: Някой Колела леко надхвърлят биуджета, но си заслужават :wavey: :dark: :dark: :dark:
Rider-BG-DH

Рейтинг: 1020

Мнениеот Stoyanov » Съб Окт 05, 2013 7:01 am

Наскоро гледах Sprint Apolon Elite 26". Лично на мен ми допадна. Цената му е 700лв :) Надявам се да мога скоро да видя още нещо, защото и аз в момента избирам. Ще ти кажа впечатленията си после. :beer:
Stoyanov

Рейтинг: 1255

Мнениеот White`DeviL » Пон Окт 07, 2013 2:36 am

Аз май се насочвам към Drag ZX4 ТЕ... NS bitch доколкото виждам геометрията на рамката е за FR. GRX9 e далеч от бюджета който мисля да отделя, Stumpjumper-а е с 29'' капли което не ме устройва. Аполона нещо не ме блазни, вътрешно усещане някакво на недоверие и скептицизъм. :dontknow:
White`DeviL

Рейтинг: 1200

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти