Нова рамка.

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Нова рамка.

Мнениеот GhettoBlaster » Чет Окт 31, 2013 6:16 pm

Такаааам, мисля скоро време да заменя твърдата рамка на колелото ми с мека (най-вероятно втора ръка) и искам да помоля за съвет каква да избера. В момента рамката ми е Drag One не знам от коя година. :dontknow: :beer: :magnify:

П.П. Мисля също и да си сменя каплите с двустенни защото моите са едностенни... :crap:
fabienbarel написа:Е тва е дървото на годината :rofl:

Относно Reactor Gladiator :D
Аватар
GhettoBlaster

Рейтинг: 1200

Re: Нова рамка.

Мнениеот gogosim » Чет Окт 31, 2013 8:03 pm

Като за начало кажи си изискванията,стил на каране,и най-важното парите с който разполагаш
gogosim

Рейтинг: 1154

Мнениеот GhettoBlaster » Чет Окт 31, 2013 8:09 pm

Еми рамката да е що годе хубава да е заедно със шока, няма да карам много екстремно и разполагам за жалост само със 100-200 лв. :erm:
fabienbarel написа:Е тва е дървото на годината :rofl:

Относно Reactor Gladiator :D
Аватар
GhettoBlaster

Рейтинг: 1200

Мнениеот Yavkata » Пет Ное 01, 2013 6:11 am

С бюджет от 100 лв просто забрави за читава мека рамка. В никакъв случай не залитай към евтини подобия на такива. Между между 120-160 лв може да се намери чат-пат във Пазара на форума някоя Драг Ф4 или Ф5 с пружинен шок. При голям късмет може да попаднеш за около 200 лв и на рамка от Рам ХС-2 или Рам АМ, обикновено за тия пари без шок. Ако не е много стара или заварявана ще си струва. Комплект капли понякога се намират и за 30-40 лв, просто трябва чакане и преглеждане.Значи теоретично бюджет от 200 лв би ти стигнал за рамка и шок от Ф-5 и комплект двустенни капли нисък клас. Най- вероятно ще са ти нужни още малко пари (30-40лв) за прехвърляне на частите във сервиза (едва ли имаш нужните инструменти) , и разни нови брони. С този бюджет считам , че това е оптимума който може да постигнеш.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти