Помогнете да си сглобя колело!!!

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Помогнете да си сглобя колело!!!

Мнениеот vansan1 » Вто Ное 05, 2013 7:10 pm

Искам да си сглобя колело до 650-700 лева за стрийт или стънт горе долу като това https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
vansan1

Рейтинг: 1200

Re: Помогнете да си сглобя колело!!!

Мнениеот Stoyanov » Сря Ное 06, 2013 7:11 pm

Здравей! Не съм най-големият разбирач, но последните месеци и аз доста се рових, за да реша дали да сглобявам, или да купя цяло колело(в крайна сметка се ориентирах към втора ръка колело, нямащо много общо с това, което бих искал - малшанс, орязаха парите :D). Ако ще сглобяваш колело като показаното с този бюджет, най-вероятно ще трябва някои от частите да са втора ръка. Поне моята информация е, че сглобяването излиза с около 30-ина % по-скъпо, защото частите на готовото колело са на складови цени, а ако тръгнеш да сглобяваш, ще ги купиш на пазарни цени. Пак казвам, че не съм най-компетентният, просто споделям информация.
Stoyanov

Рейтинг: 1255

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти