stashummer написа:Здравейте,не ми се искаше да отварям нова тема,прегледах старите,но ми трябва индивидуален съвет.Габаритите са ми 195 см и 105кг и търся що годе надежден велосипед за градски условия(без особени натоварвания).Готов съм да отделя около 300-400лв и съм се спрял на Drag Hacker,Drag ZX-1,Drag Marathon,Drag Grand Canyon Daily.Дали тези модели са надеждни или има по-добри възможни?На мен не ми трябва типичното градско колело с калниците,кошницата и багажника,но смятам че заради ръстът ми е по-добре да се ориентирам към 28''.
stashummer написа:Благодаря за мнението,това за задна касета на шлици всеки ми го препоръчва макар че имам от 5-6 години евтино планинско колело,което е с задна ос на резба и не съм срещнал проблем.Просто колелото ми е малко и е старо и си търся ново.Иначе някои знае ли дали трудно се пази равновесие на шосейка заради тънките капли и дали биха издържали моето тегло (105кг).Знам че 400лв. са крайно недостатъчни и нищо прилично не мога да си взема,но не искам да рискувам с втора употреба(както и не съм навътре в нещата с велосипедите,все пак не са коли)
stashummer написа:Кой точно Grand Canyon имаш?Допадат ми Te и Pro версиите,ама ми идват скъпи,най-вероятно ще се ориентирам към DRAG Grand Canyon Daily,Marathon или Hacker
nikant написа:stashummer написа:Кой точно Grand Canyon имаш?Допадат ми Te и Pro версиите,ама ми идват скъпи,най-вероятно ще се ориентирам към DRAG Grand Canyon Daily,Marathon или Hacker
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта