Препоръка за избор на велосипед

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Препоръка за избор на велосипед

Мнениеот Cardhu » Съб Яну 25, 2014 10:39 am

Здравейте, мисля да си закупя велосипед МТБ твърдак, начинаещ съм по отношение на компоненти и т.н., затова ви моля да ми препоръчате нещо до към 500-600лв може и ново, може и 2ра ръка (ако е с по-висок клас компоненти). Велосипеда ще се кара главно по асвалт, чат пат по черни пътища в планината. Висок съм 178см и тежа 75кг. Предпочитам, ако е възможно велосипеда да е с дискови спирачки. Благодаря предварително за отговорите ви :) http://prodavalnik.com/prodavam-aluminievo-kolelo-s-visok-klas-montazh-nova-tsena-do-kraya-na-mesetsa-i40619015 - този струва ли си цената според вас ?
Cardhu

Рейтинг: 1200

Re: Препоръка за избор на велосипед

Мнениеот Yavkata » Съб Яну 25, 2014 3:16 pm

Звучи изключително добре като оферта. Ако всичко по него е без някакви скрити проблеми направо го отнасяй без да се замисляш.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти