Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Предложете ми гуми 26'' главно ще ги карам по асфалт и съвсем малко черни пътища, но главно по асфалт, нямам претенции към марка , но да са добри съотношение цена качество. Цена до 25-30лв за гума, но може да ми предложите и по евтини 15-20лв например.
Гумите са консуматив.Щом ще въртиш повече по асфалт според мен гледай и да са по-лекички,например Schwalbe nobby nic www.dimibike.com/velosipedi-koloezdene/ ... ance26.htm ,но тези са 2.25.Имаше ноби ник 2.1 за малко по-малко пари от тези в линка,но не знам каква "серия" се водеха и не мога да ги намеря.Добър избор в твоя случай също биха били Kenda Kharisma lite(леки,подходящи за въртене по асфалт,също и с не лошо сцепление по черно).
е за всичко друго, но не и за асфалт. Асфалтовото каране е един много бърз, сравнително мъчителен и доста скъп начин да унищожиш тази гума (личен опит). За посочената цел може би градска гума или такава за трекинг, не по-широка от 2.1, нещо такова: