Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
момчета и момичета дайте някава идея как може да се изпрати велосипед от България до Германия ? преди седмица ми откраднаха велосипеда в Германия а имам един в България и искам да си го докарам.всяка идея е добре дошла !
благодаря за информацията,по принцип в момента водя преговори с СПРИНТ да ми изпратят един Shockblaze.опитах да проверя дали еконт предлагат международни услуги но сайта им е така подреден че се отказах,дори мейла им не намерих
Аз съм пращал цяло колело в двете посоки ( от Гемания до България, както и обратно). От България най-изгодни са спииди. Праща се като колет, в който е колелото. Платих 50-60 лв, а в колета имаше и други неща. Пристигана за 5 работни дни и нямаше никакви проблеми. Поздрави
ооо чудесно,кога е било това? и как идва на адес ли? разглобява ли се или може и цяло да се предаде /човека който може да ми го изпрати е възрастен и не би могъл да го разглоби /.и как става плащането като пристигне на куриера или по банков път?